EXCLUSIV Cea mai mare ameninţare a Ungariei în România. George Simion, dezvăluiri uluitoare: „Ciolacu nu reacţionează în niciun fel”

George Simion a făcut dezvăluiri uluitoare, la România Tv, despre tensiunile etnice pe care Ungaria şi UDMR vor să le provoace în România.

28 mai 2022, 20:48
EXCLUSIV Cea mai mare ameninţare a Ungariei în România. George Simion, dezvăluiri uluitoare: „Ciolacu nu reacţionează în niciun fel”

Cea mai mare ameninţare a Ungariei în România. George Simion face noi dezvăluiri uluitoare, după ce  preşedintele Ungariei s-a pozat cu borna vopsită în tricolorul Ungariei de pe Piatra Secuiului din județul Alba.

Cea mai mare ameninţare a Ungariei în România. George Simion: „Nu vedem reacţia preşedintelui Parlamentului”

Citeşte şi Partidul AUR îl cheamă pe premierul Nicolae Ciucă să dea explicații în Parlament / Moțiune simplă pentru demiterea lui Eduard Novak, anunțată de către George Simion

George Simion acuză Ungaria şi UDMR că în ultimele săptămâni au lansat o serie de provocări, sperând să incite la tensiuni etnice. Liderul AUR îl acuză pe Marcel Ciolacu că nu reacţionează în niciun fel la provocările minorităţilor.

„In ultimele 2 saptamani din partea Ungaria si a UDMR am notat opt mari provocări. Il vedem pe Kelemen Hunor cum tine discursuri cu o harta a Ungariei Mari, îi vedem cum se întorc cu spatele cand cântă imnul României sau refuză să-l cânte când vine vorba de reprezentare internaţională, vedem pietre de hotar vopsite in culorile Ungariei şi pe preşedinta Ungariei cum vine să se pozeze acolo. Toate aceste lucruri sunt provcari. Nu vedem reacţia preşedintelui Parlamentului din România. Domnul Ciolacu nu reacţioneză în niciun fel. Îi ţine în braţe de cei de la UDMR”, a declarat liderul AUR la România Tv.

Preşedintele AUR a solicitat, luni, în direct la România TV, excluderea UDMR de la guvernare, în condiţiile în care preşedintele Ungariei s-a pozat cu borna vopsită în tricolorul Ungariei de pe Piatra Secuiului din județul Alba, „sperând să incite la tensiuni etnice” în România.

„Cu cine vreţi să discute Viktor Orban din România dacă nu cu Kelemen Hunor (liderul UDMR)? Că restul sunt nişte păpuşi care doar tac aprobator, din păcate. Suntem conduşi de nişte oameni cu suflet de slugă. Preşedintele Parlamentului slovac are demnitate şi a luat atitudine, dar la noi cine să ia atitudine? Ciolacu şi Cîţu? Îmi vine să râd.

Împreună cu alţi parlamentari am venit la începutul şedinţei coaliţiei cu un banner. UDMR, afară de la guvernare! Nu ne trebuie nici cei 5% nici nouă, nici lui Ciolacu şi nici lui Ciucă.

Nu aveau nevoie de UDMR. Nu sunt esenţiali în ecuaţia coaliţiei. Sunt ţinuţi la guvernare pentru că UDMR decide întotdeauna cu cine face Guvernul în România.

Trebuie să ia cineva atitudine în ţara românească după două săptămâni de provocări. Asta a însemnat necântarea imnului României la meciul de hochei şi intonarea unui imn al unui ţinut inventat.

Asta înseamnă vizita preşedintelui Ungariei la o bornă cu steagul Ungariei. Asta înseamnă medalierea unor terorişti condamnaţi. Voiau să detoneze o bombă de Ziua Națională.

Asta face Ungaria, sperând să incite la tensiuni etnice.

Nu înţelegem de ce domnul Ciucă nu miniştri UDMR din Guvern şi de ce îi ţine vicepremier pe Kelemen Hunor care stătea în faţa unei hărţi a Ungariei Mari în acest sfârşit de săptămână”, a spus George Simion

Citeşte şi Marcel Ciolacu dă de pământ cu George Simion şi protestele AUR din faţa biroului său. „Ştim că sunt încurajate de dictatorul Putin”


loading...
Partenerii noștri