EXCLUSIV. Cine este Andrei Garici, câştigătorul iUmor 2021. Legătura neştiută cu farmaciile Catena

Toată lumea se întreabă cine este Andrei Garici, câştigătorul iUmor 2021. Tânărul a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro, după ce şi-a învins ceilalți 11 adversari ai săi din finală. Acesta a pregătit glumele în scurt timp, dar se pare că au fost de efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă.

27 mai 2021, 11:46

Cine este Andrei Garici, câştigătorul iUmor 2021. Cu un roast inedit, în care a ironizat vedetele din România și a stârnit hohote de râs, a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul şi a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro.

Chiar dacă a făcut furori cu glumele sale, Andrei nu este comediant de meserie. Potrivit unei surse, câştigătorul iUmor 2021 lucrează la Catena, având funcţia de brand manager. De asemenea, nu este zi să nu îşi amuze colegii cu cel puţin o glumă bună.

Andrei Garici este brand manager la Catena

Cine este Andrei Garici, câştigătorul iUmor 2021

Andrei Garici a spus că a făcut numărul în doar trei ore, având în vedere că a aflat că face parte dintre finaliștii emisiunii iUmor cu doar două zile înainte. El a pregătit un moment de tip roast, în care s-a legat de vedetele din țara noastră și glumele sale au stârnit hohote de râs în sală, dar și printre cei trei jurați.

Delia Matache a fost prima care l-a văzut drept câștigător pe Andrei Garici și iată că a avut dreptate.

Laudele membrilor juriului la adresa lui Garici nu au încetat să apară: Bendeac l-a numit deștept, în timp ce Cheloo a considerat că poate lua marele premiu. „Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”.

Citeşte şi: iUmor 2021. Moment incendiar la finala emisiunii. Loredana şi Delia s-au sărutat pe scenă în mod repetat: Bendeac a murit, s-a ofilit. Ar fi vrut el să pupe!

Roast-ul lui Andrei Garici, în finala iUmor 2021

Urania întotdeauna spunea de rău la Pești

Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”.

Deși spune numai imbecilități, voi ați văzut că pe net nu există meme cu Meme Stoica?”.

Cuplul Luis Lazarius și Diana Șoșoacă, care merg pe o rețetă cunoscută. Dacă vrei să faci audiență, dă-i poporului circ și pâine. Însă, poporul are ghinion de data asta pentru că și doamnei Șoșoacă îi place foarte mult pâinea”.

Oana Lovin este singurul influencer român care după fiecare vlog are degetul mijlociu murat”, spune Andrei.

Mi-am dat seama că tipa are o minte smart, adică mică”.

Bă, ești foarte deștept”, i-a spus Mihai Bendeac. Apoi, Delia i-a spus:  “Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”.

Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, a fost comentariul lui Cheloo.