EXCLUSIV| Cine îl finanțează pe George Simion și AUR! Care este legătura cu Moscova

Președintele AUR, George Simion, a dezvăluit duminică seară, în exclusivitate, la România TV, de unde vin finanțările de care beneficiază partidul AUR.

11 feb. 2024, 21:41
EXCLUSIV| Cine îl finanțează pe George Simion și AUR! Care este legătura cu Moscova

Cine îl finanțează pe George Simion și AUR! Liderul AUR a răspuns la o serie de întrebări maraton prin care jurnalistul Victor Ciutacu a vrut să afle care este legătura acestuia cu Moscova.

Citește și PSD şi AUR ajung în faţa instanţei. Plângere penală pe numele parlamentarilor recalcitranţi din partidul lui George Simion. Liderul AUR scoate simpatizanţii în stradă

Cine îl finanțează pe George Simion și AUR!

Întrebat dacă finanțările pe care AUR le primește vin de la Moscova sau din orice alt teritoriu rusesc, George Simion a răspuns: ”Niciuna! Suntem cei mai controlați, cred că se uită și la ce aruncăm la gunoi. Am avut trei controale de la Curtea de Conturi, de la Autoritatea Electorală Permanentă, în a doua parte a anului și ne-au dat o amendă de 15 mii de lei pentru comisioanele bancare care au fost plătite de membri și care trebuiau plătite de partid și asta a fost marea neregulă. Toate cheltuielile partidului sunt strict ale membrilor AUR care sunt publici. Toate vizitele mele din țară sunt din resursele noastre pe care le avem declarate.”

Cât despre vizita sa în Toronto, George Simion a afirmat că toate cheltuielile au fost suportate de către partid.

”Avionul, toate chestiunile, cheltuielile, au fost plătite de partid, de mine. Acum , când am stat la masă cu episcopul Bisericii Ortodoxe Române din Canada nu l-am întrebat de unde a avut peștele pe care l-a pus pe masă”, a mai spus liderul AUR, în exclusivitate la România TV.

Mai mult, președintele AUR a exclus orice legătură a partidului său cu miliardarul american George Soros.

”Cu siguranță, nu avem nicio legătură cu el. Pentru lupta politică alții ar trebui să ia lumină de la Mine și să învețe de la mine, chiar dacă sunt tânăr. Am demonstrat multe, uitați partidele lui Soros nici nu mai trec pragul anul acesta”, a conchis George Simion.

Citește și Anatol Şalaru, fost ministru al Apărării în Rep. Moldova: „George Simion duce în România o politică pro-rusă”