EXCLUSIV. Cornelia Catanga, mărturisiri CUTREMURĂTOARE. „Am rămas fără casă, asta m-a dus în spital” VIDEO

Mărturii emoţionante în exclusivitate pentru România TV ale Corneliei Catanga după ce a suferit stopul cardiorespirator. Artista locuieşte acum la nişte prieteni, asta pentru că şi-a pierdut casa.

24 iul. 2019, 13:48
EXCLUSIV. Cornelia Catanga, mărturisiri CUTREMURĂTOARE. „Am rămas fără casă, asta m-a dus în spital” VIDEO

Cornelia Catanga a incercat inclusiv să ia legătura cu Primarul General pentru a-i cere o locuinţă. Cu lacrimi în ochi, interpreta mărturiseşte că se simte mai bine, însă a rămas aproape oarbă: mai are doar 3% din vedere.

Cornelia Catanga a fost externată și a găsit puterea și curajul pentru a vorbi despre această perioadă delicată.

„Soţia mea a plecat pe la ora 7 de acasă cu feciorul şi pe la ora 9, când m-am întors, am primit un telefon… fiul imi spunea ca mama moare! A venit ambulanţa și acolo i s-a pus un stent. Dupa operaţie a facut un stop cardio-respirator. După aceea am facut psihoza terapiei”, a spus Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, pentru România TV.

Cornelia Catanga, dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca după ce a făcut infarct. Soţul artistei: „I-au pus stent”

Artista susține că problemele cu locuinţa, dar și plecarea fiului în America au distrus-o. A slăbit 31 de kg în trei luni.

„Din zi in zi văd tot mai rău. Acum la o capacitate de 2%. Nu am mai putut plăti ratele la bancă. Şi ne-a executat şi am pierdut casa. Cât am stat la spital vreau să îţi spun că aveam în minte doar casa mea”, a spus Cornelia Catanga la România TV.

După ce s-a externat, medicii i-au recomandat ca timp de o lună să nu facă efort şi să urmeze un regim alimentar din care va exclude sarea. Cât despre revenirea pe scenă, artista susține că momentan sănătatea nu îi permite.

„Eu m-aş întoarce şi mâine, dar momentan nu am voie”, a mai spus Cornelia Catanga.