EXCLUSIV Dana Budeanu anunţă sfârşitul războiului: „Nu va mai dura, pentru că state precum Franţa şi Germania nu vor muri de frig pentru că vrea Zelenski bombe”

Creatoarea de modă Dana Budeanu, care s-a remarcat în ultimii ani prin comentariile sale acide pe teme de actualitate, a fost luni invitata lui Victor Ciutacu, în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV.

05 sept. 2022, 22:59
EXCLUSIV Dana Budeanu anunţă sfârşitul războiului: „Nu va mai dura, pentru că state precum Franţa şi Germania nu vor muri de frig pentru că vrea Zelenski bombe”

Dana Budeanu a ţinut să explice românilor mecanismul prin care este crescut artificial preţul energiei, cine sunt cei care profită de pe urma acestor creşteri de preţuri, dar a oferit şi soluţii pentru corectarea situaţiei, dacă statul ar fi dispus să ia o atitudine fermă.

„Norocul celor care azi se uita la emisiune este prezenta domnului Serbanescu, ca nu ma pot desfasura. Vreau sa explic populatiei urmatorul lucru:  tot ceea ce cititi, ce vi se spune, despre faptul ca nu avem curent si trebuie sa facem frigul ca sa luptam cu Putin, este o minciuna, indiferent de unde ar veni. Dragi romani, Romania nu are nicio legatura, zero, din punct de vedere al energiei electrice cu UE, cu nimeni. Romania, statul, produce energie electrica pentru toti cetatenii.

Astazi, tot printr-o ticalosie a statului, produce 95% din energia pe care o consumam. Este exact narativul cu graul, ca nu o sa avem paine. Noroc ca a venit domnul Daea si a explicat. Noi avem aceste facturi la electricitate pentru ca statul permite ca unii sa ne revanda energia electrica produsa de stat. Totul este dintr-un laptop. Asta e. Noi nu avem nevoie sa importam energie, noi acum importam 5% tot pentru ca asa vrea statul.

Noi nu trebuie sa facem deloc economie, domnule Ciuca! Maine deschideti trei mine, nu va costa nimic. Populatia nu trebuie sa plateasca nicio factura. Nimeni sa nu mai plateasca, sa facem anarhie. Populatia trebuie sa inteleaga ca avem curent, nu avem nevoie de UE, dimpotriva, mai deschidem doua-trei si le dam si la UE aia 15%.

Domnul Ciuca, care ori nu intelege ce se intampla, nu stiu, trebuie maine sa sune sa convoace CSAT. Pai suntem in stare de razboi sau ne-au mintit? Si sa vada ce se intampla cu liberalizarea asta. Noi trebuia din 96 sa facem asta si toti au amanat. Singurul care a semnat a fost Virgil Popescu. Ce inseamna asta? Noi, Romania, statul, vindem unor traderi si aia vin si vand populatiei cu cat vor ei. Asa era pana in aceasta ordonanta. Eu dau ce trebuie, cui trebuie, pentru contractele astea, ca sunt un baiat destept, si dupa aia imi iau eu yachturi.

Citeşte şi: Rareș Bogdan sare la scandal, pe tema pensiilor: „Câciu negociază mai prost decât Cîțu. Ne împrumutăm cu dobândă de 9%!”

Domnule, piata libera inseamna rosii, castraveti, pixuri, tampoane, nu resursele strategice. Pai convoci CSAT, ca e stare de razboi. Nu se face asta, noi, populatia, venim dupa voi cu tot ce avem prin case. Liberalizarea unei resurse strategice nu se face asa. Ii chemi pe astia care produc si ii pui sa dea 90% la pret reglementat. Nu exista sa vina UE sa imi hotarasca mie pretul in tara. Si cu 10% sa mearga in piata libera si in loc sa castige traderii 500 de milioane de euro, sa castige doar 50 de milioane.

ANRE, care cica ne protejeaza pe noi, zice asa: asta e pretul, voi sunteti obligati sa semnati contracte pe termen lung. Si din trei in trei luni verifici pretul. Daca vinde careva sub pretul reglementat, la puscarie. Statul reglementeaza cu companiile care produc, nu am treaba cu baietii destepti.

In acelasi timp, noi trebuie sa vorbim si depre situatia asta cu razboiul, ca cine stie cat dureaza. Ce treaba am eu cu Germania? Nu mai aburiti lumea cu comparatii cu Germania si alte state, noi aici in Romania ne gospodarim, noi producem energie destula. Eu sunt producator. Pai UE se duce in alta tara si spune alora cum sa produca?

Domnul Timermans a spus ca propune introducerea reglementarii pretului. Acum se incearca la noi prin aceasta ordonanta, a pus o limita de pret pana la care pot merge traderii. Nu economisim nimic, ca inchidem un bec sau un tv, dar dupa aia te duci la supermarket si platesti mai mult pe produsele aduse din import si tot acolo ajungi. Eu nu ma raportez la UE, ca nu m-am raportat nici inainte.

Noi nu mai suntem o forma de viata pentru ca populatia nu mai face nimic, accepta orice, pana la moarte. Nu se poate asa ceva. Aceasta reglementare care se incearca acum nu e ce trebuie. Eu am spus tuturor sa nu se mai ssupuna in general. Noi am trecut prin multe in ultimii ani si oamenii s-au supus, de frica de… de nimic.

Noi trebuie sa ne exploatam resursele strategice exclusiv in folosul populatiei. Au fost miscari in Praga, in Napoli, in Scotia. Pai ce, i-a scos Putin pe oamenii din Sscotia in strada. Aia nu o sa stea sa se rascoale populatia, ci vor gasi solutii. Doar la noi nu se vor gasi. Ce ne spune domnul Serbanescu este ca nu avem nicio sansa, totul se va prabusi, putem sa inchidem, iar toate partidele isi dau acceptul la aceasta prabusire.”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate, la România TV.

Dana Budeanu a comentat şi recomandările venite din partea UE, referitoare la înlocuirea treptată a alimentelor animale, cum ar fi carnea, cu unele alternative, de exemplu unele specii de gandaci.

„In secunda in care vorbim de carne, lapte, oua, oamenii de la tara sunt salvati, ei au posibilitati. AM spus acum un an jumatate sa va reactivati bunicii, rudele de la tara, prietenii de la tara, ca si nobilii cei mai bogati de acolo mananca. Nu cred ca vom manca gandaci pentru ca se scumpeste carnea. Razboiul nu va mai dura, pentru ca state precum Franta si Germania nu vor muri de frig pentru ca vrea Zelenski bombe. Se va termina mascarada si fiecare tara se va gospodari intern, pentru sine. Europa nu va sta sa fie ingropata de America, iar statele care se vor salva, Ungaria, Polonia, noi nu stiu, iar restul, care nu se vor salva, se duc.”, a mai spus designerul.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion aruncă bomba: „Nu va fi nicio rotaţie la guvernare, nu vrea niciunul dintre ei”

În final, Dana budeanu a vorbit şi despre tema educaţiei sexuale în şcoli, a teoriilor despre diferenţele dintre identitate sexuală şi identitate de gen şi despre cum a simţit pe pielea sa aceste tendinţe, atunci când a studiat în Marea Britanie.

„Si cand am terminat eu facultatea in Marea Britanie exista deja o directie implementata de acest val progresist. Eram incurajati sa lucram si sa avem idei doar in grup, vezi-Doamne cel mai bine e sa ai idei in urma unui brainstorming. Aici suntem in aceeasi situatie, eu am doua fete la scoala, dar eu sunt in control total aspura a ceea ce invata si citesc, dar nu toti parintii sunt Dana Budeanu.

Din nou, fiecare stat isi face legile educatiei si programa scolara. Nu exista ca impune cineva. Ca a acceptat Universitatea Bucuresti acest curs. Statul hotaraste, asta in care nu mai am incredere, dar eu sunt o idealista, sper ca oamenii se vor trezi, ca eu nu am nicio miza, sa stau sa fac ca diavolul tazmanian. Eu am urlat cinci zile incontinuu ca parintii sa aiba voie sa intre azi in scoli cu copiii.

Revolutia este a fiecaruia. Am trait multi ani in Marea Britanie si am vazut cum e acolo. Nimeni nu poate sa te calce pe cap, pentru ca nimeni nu se supune. Au zis ca de a doua zi, masca in metrou. S-au dus 20%. Au mai zis o data. A doua zi au venit 10%. Apoi au zis „bun, cine vrea, masca in metrou”.

Ieri erau 690.000 de oameni care refuza sa isi plateasca facturile in Marea Britanie. Cand se strang 1 milion, pot merge sa stea la masa cu Guvernul.”, a mai spus Dana Budeanu.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă mulţumeşte Germaniei şi Franţei pentru sprijinul arătat României pentru aderarea la Schengen: „Se pare că cele sunt suporterii noştri în acest parcurs”