EXCLUSIV | Dana Budeanu: „Cel mai mare pericol în România este doamna Kovesi”

Creatoarea de modă Dana Budeanu a lansat un atac virulent la adresa Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe care o consideră "singurul pericol" la adresa României.

25 mai 2022, 23:09
EXCLUSIV | Dana Budeanu: „Cel mai mare pericol în România este doamna Kovesi”

În interviul acordat lui Victor Ciutacu la emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, Dana Budeanu este de părere că în 2024 „ne vom putea pune singuri preşedintele”, dar a avertizat că există un „singur pericol”.

„Domnul Soros (filantropul George Soros) are un plan pentru noi de peste 30 de ani. Cine va fi noul şef al României? Am putea fi şefii noştri după ce semnăm agenda.

Cred că ne vom putea pune singuri preşedintele. (…) Cioloş n-o să fie preşedinte niciodată!

Cel mai mare pericol în România azi, după părerea mea, sper că trezeşte clasa politică, este doamna Kovesi! Sper că ăştia care sunt acum la conducerea ţării ştiu despre ce vorbim. USR nu trebuie să aibă nici 20-30%, poate să aibă 8%.

Kovesi e singurul pericol!”, a declarat Dana Budeanu, la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Dana Budeanu o atacă nemilos pe Clotilde Armand: „ Băi, neterminaţilor! Duceţi-vă şi faceţi curat!”

În prezent şefă a Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este vehiculată ca unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din 2024, fiind susţinută de USR. De altfel, Uniunea Salvaţi România a mai lansat această candidatură în anul 2019.

Cu toate acestea, mai există varianta ca această formaţiune politică să-l susţină pe Cătălin Drulă, preşedintele interimar al partidului, care ar putea deveni candidat la alegerile din 2024.

În schimb, din partea PNL, Nicolae Ciucă ar putea fi, cel mai probabil, candidatul din partea liberalilor la alegerile prezidenţiale. Cei de la AUR l-au anunţat deja pe George Simion.

De asemenea, Sorin Grindeanu l-a dat pe Mircea Geoană ca un posibil candidat din partea Partidului Social Democrat.

Citeşte şi: Dana Budeanu, despre „variola maimuței”: „E o mascaradă!” / Designerul, revoltat pentru achiziția de vaccinuri anti-COVID-19 și sancțiunile impuse Rusiei | EXCLUSIV