EXCLUSIV | Dana Budeanu contestă evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol. „E o decizie imbecilă. E fix festivalul cătuşelor”

Designerul Dana Budeanu a declarat, miercuri, în direct la România TV, că evacuarea fostului preşedinte Traian Băsescu din vila de protocol drept o "cretinătate" şi consideră că toţi şefii de stat "trebuie să beneficieze de grija statului cât timp n-au mitraliat oameni în piaţa publică".

25 mai 2022, 23:23
EXCLUSIV | Dana Budeanu contestă evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol. „E o decizie imbecilă. E fix festivalul cătuşelor”

Dana Budeanu a comentat cu privire la decizia de evacuare a fostului preşedinte Traian Băsescu din vila de protocol.

„O cretinătate. De ce să-l evacueze? (…) N-ai voie să-l evacuezi din vila de protocol”, a declarat creatoarea de modă în emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Dana Budeanu o atacă nemilos pe Clotilde Armand: „ Băi, neterminaţilor! Duceţi-vă şi faceţi curat!”

Victor Ciutacu a intervenit, spunând că Parlamentul a fost modificată o lege, introducând un amendament potrivit căruia colaboratorii fostei Securităţi comuniste trebuie să rămână fără privilegii.

„Ar trebui să evacuăm 99% din clasa politică. A fost şef de stat 10 ani. E fix festivalul cătuşelor! Aşa e universul ăsta, se rostogoleşte ca o minge.

Toţi şefii de stat trebuie să beneficieze de grija statului cât timp n-au mitraliat oameni în piaţa publică. E un show tv!

Oamenii aşteaptă show-urile în care unii au fost condamnaţi, alţii evacuaţi din case. E show! E o decizie imbecilă! De ce să-l evacuezi? E o prostie!”, a mai spus Dan Budeanu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu ar putea fi evacuat din vila de protocol din strada Gogol, după ce reprezentanţii RA-APPS au cerut ajutorul unui executor judecătoresc.

RA-APPS a transmis că Traian Băsescu nu a respectat termenul legal pentru eliberarea imobilului.

„Prin notificarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosinţa gratuită a imobilului- reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât şi membrii familiei au obligaţia de a elibera şi de a preda reşedinţa oficială. În data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda imobilul situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1”, au anunţat reprezentanţii RA-APPS, conform Mediafax.

În consecinţă, fostul preşedinte ar putea fi evacuat.

„Întrucât imobilul menţionat nu a fost eliberat şi predat către R.A.-A.P.P.S., fostul Preşedinte al României a fost notificat, în acest sens, prin executor judecătoresc. Precizăm faptul că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vom demara procedurile de evacuare”, au precizat reprezentanţii RA-APPS.

În apărarea sa, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a cumpărat.

Citeşte şi: Traian Băsescu ar putea fi dat afară din vila de protocol. Răspunsul RA-APPS: „Vom demara procedurile de evacuare”