EXCLUSIV| Dana Budeanu demască diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan și gașca lui: ”Boala este cel mai bine vândută din univers”

Dana Budeanu a vorbit luni seară, în exclusivitate, la România TV, despre diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan și gașca lui împotriva jurnalistului Victor Ciutacu, pentru a-și acoperi vina că s-au folosit de moartea Iuliei Marin pentru promovarea tabloidului Libertatea.

24 apr. 2023, 22:57
EXCLUSIV| Dana Budeanu demască diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan și gașca lui: ”Boala este cel mai bine vândută din univers”

Dana Budeanu demască diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan și gașca lui. Dana Budeanu spune că în prezent, boala de care coordonatorul editorial al ziarului Libertatea s-a folosit călcând pe cadavrul colegei sale Iulia Marin, care și-a încheiat socotelile cu viața, după ce ani de zile s-a luptat cu ea, este cel mai bine vândută din univers.

Citește și Ion Cristoiu demască propaganda lui Tolontan, finanțată din străinătate: „E de o jegoșenie absolută! / România TV, singurul post care abordează teme suveraniste”

Dana Budeanu demască diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan și gașca lui

Dana Budeanu spune că jurnalista Iulia Marin a murit în urma tratamentelor cu antidepresive schimbate frecvent.

”Aceasta este o industrie imensă care aduce care aduce la stadiul de legumă generații la rând (…) Boala este cea mai bine vândută din univers. Eu îți spun ție că tu ești depresiv, că ai această chestie numită depresie, anxietate, etc. Și tu în vreun an pentru că nu te înțelegi cu nevasta, pentru că nu îți merge bine la job, nu știu, ești discriminat pentru că nu ești bine plătit, pentru că ești sărac și tu într-un an de zile te vei alinia așa cum s-au aliniat o Americă întreagă, așa cum astăzi 25% din tinerii sub 25 de ani din America sunt pe antidepresive, astea sunt cifre oficiale(…) Îmi cer scuze eu nu știam cine este domnișoara și că este jurnalist, habar nu avea, dar asta nu înseamnă nimic că nu știam eu. Am căutat textele domnișoarei și am găsit un text care este fantastic și de ce spun asta pentru că în el este tot adevărul despre ce trăia această fată: ”Trec de la un antidepresiv la altul, despre al cărei substanță nu cunosc nimic și sper că următorul îmi va face bine”. Cine îii prescria aceste medicamente, pentru că ea a murit în urma tratamentelor permanente schimbate, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate, la România TV.  

Dana Budeanu a vorbit și despre întreaga campanie de linșaj pe care Cătălin Tolontan și gașca sa au pornit-o împotriva postului România TV și a jurnalistului Victor Ciutacu, care a îndrăznit să pună întrebări și să scoată la iveală faptul că așa-zisul redactor șef și coleg al Iuliei Marin a încercat să profite de pe urma morții acesteia pentru a se promova pe sine și tabloidul său.

”Sunteți o televiziune de știri cu cea mai mare audiență. Tratați absolut toate subiectele la zi, firesc însă de fix câți ani vă spun eu și e foarte bine calculat, a început extrem de bine făcut aceste val dedicat instabilității psihice generale a oamenilor. Acest val trebuie să aibă ca o eventuală concluzie asta și trebuie să acapareze cât mai multă lume, de asta se folosesc povești ale vedetelor, diferite întâmplări ale unor vectori de opinie, amintiri din copilărie, podcasturi, etc. Așa s-a făcut”, a spus Dana Budeanu.

Citește și Dezvăluiri! Cătălin Tolontan, investigat de departamentul de Corporate Affairs al Ringier Elveţia pentru implicarea în sinuciderea Iuliei Marin! Ancheta internă îl vizează pe coordonatorul editorial al tabloidului Libertatea şi întregul departament HR al Ringier România!