EXCLUSIV| Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. ”Nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii”

Dana Budeanu a demascat, joi seară, în exclusivitate, la România TV, rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. Creatoarea de modă a subliniat că nici măcar președintele țării nu poate lupta împotiva acestor oameni.
Alina Costache
29 feb. 2024, 22:51
EXCLUSIV| Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. ”Nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii”

Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. Dana Budeanu a salutat decizia Parlamentului de a adopta legea care prevede reînființarea Registrului traficanţilor de droguri și a afirmat că aceasta trebuie să se transforme într-o evidență extinsă în care să fie incluși chiar și traficanții de droguri minori.

Citește și Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe: „E frumos rău de tot în realitate, are ceva, deci e foarte mișto. Cred că i-am și zis ei”

Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație

”Trebuie să vobrim pe înțelesul populației, astă seară trebuia să ne distrăm, nu a mai fost să fie. Ți-am scris înainte cu o oră de emisiune pentru că s-au întâmplat niște nenorofciri în lanț, la care nimeni nu e atent că urmează alegerile. Este irelevant pentru că nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii care vor să omoare la propriu oameni. Marți s-a votat la inițiativa MAI, dar mă rog, direcția Antidrog este sub MAI, s-a votat acest proiect de lege care presupune crearea bazei de date cu toți traficanții de droguri, care este o bază extinsă, tu nu ești traficant dacă vinzi 100, ești și dacă vinzi 10 grame. Această bază este obligatoriu trebuie să se transforme într-o evidență de caziere, inclusiv la minori, că există traficanți de droguri minori”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Creatoarea de modă a ținut să precizeze că a fost șocată de faptul că legea care a trecut de Camera Deputaților cu 246 de voturi pentru nu a fost votată de Ludovic Orban și alți cinci politicieni.

”Acest proiect de lege a trecut cu majoritate de voturi, șase parlamentari nu au votat acest proiect de lege. Andrei Răzvan Lupu, profesor la Drept, Radu Iulian Molnar tot de la Cioloș (partidul REPER), Daniel Toda tot de la REPER și încă cineva. Sunt tineri, foarte atenție! Pe lângă acești necunoscuți există și Orban, ei nu au votat deloc, domnul Ludovic Orban și domnii nu au votat deloc. Acești șase nu au votat! Nimic deosebit, oamenii probabil susțin consumul de droguri, eu m-am șocat când am văzut numele lui Ludovic Orban.

Cei patru de la REPER, că după am cercetat să văd cine sunt, în afară de unul care e în plus, în octombrie, au avut ei o propunere legislativă să trecem ANA -Agentia Națională Antidrog, care nu vă imaginați cu ce se ocupă în România, cu monitorizare, cu vorbit cu spitale, cu mers după drogat, sub MAI, evident. Să trecem noi ANA liniștiți la Ministerul Sănătății, și să se numească ”AN”. Care e interesul? Imediat vă spun. ANA ne-a explicat în repetare rânduri despre drogurile inclusiv sub formă de medicamente, alea sunt formele principale cu care se droghează copiii, are făcută anchetă pe farmacii. Știați că în România eu iau o rețetă și pot cumpăra cu aceeași rețetă medicamentele de la 10 farmacii? E foarte important. Eu mă pot droga la infinit cu o singură rețetă, eu copil, eu, adult. Rețeta o obții pe loc. De ce? Pentru că astăzi există acest sindrom”, a mai spus Dana Budeanu.

Mai mult, vedeta a atras atenția că în România, presa tace când vine vorba despee consumul de medicamente care au efectele unor droguri de mare risc și a dat exemplul lui Vlad Pascu care în momentul tragediei din 2 Mai avea asupra sa astfel de pastile.

România TV este singura instituție de presă din România care vorbește despre acest fenomen, despre medicamentele care sunt, de fapt, droguri. Nu că este criminal, toată presa tace criminal. 99% din presă tace. Aici a fost singurul post în care eu am avertizat, în SUA este emplemantată această politică. Copilul ăsta, Vlad Pascu, care a omorât copii de vârsta lui, copilul avea în sistem nu știu câte pastile + droguri, nu avea doar droguri de mare risc. Drogurile de mare risc sunt medicamentele psihedelice, nu există nicio diferență între a lua cocaina și ketamină. Acum două săptămâni în Financial Times, cele mai mari fonduri de investiții din lume, domnilor de la SRI, eu sunt o mamă azi, ca foarte puține mame azi în România. Eu fac apel la SRI, la PSD, la Ministerul Afaerilor de Interne, domnul Predoiu, la Ministerul Sănătății, Ministerul Sănătății a răspuns inițiativei ANA și a interzis ca anumite medicamente în care sunt anumite subtanțe active să fie comercializate”, a afirmat vedeta.

Citește și Ce a transmis Dana Budeanu pe rețelele sociale, după ce Codin Maticiuc s-a văitat de nota de plată colosală primită la Untold Dubai. ”N-au plătit nimic! Totul a fost moca”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!