EXCLUSIV Dana Budeanu, despre nunta fiicei lui Geoană: „Sunt copţi ăştia de prin Herăstrău, nu ştii ce a fost pe toţi parvenitii. Sunau pe acolo sa întrebe ce se mănâncă, cine mai e”

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat în Veneția, iar evenimentul monden al anului nu aveam cum să nu acapareze toată atenţia în România

06 sept. 2023, 23:25
EXCLUSIV Dana Budeanu, despre nunta fiicei lui Geoană: „Sunt copţi ăştia de prin Herăstrău, nu ştii ce a fost pe toţi parvenitii. Sunau pe acolo sa întrebe ce se mănâncă, cine mai e”

Dana Budeanu şi-a spus părerea şi despre nunta fiicei lui Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, desfăşurată în weekendul trecut.

EXCLUSIV Dana Budeanu insistă cu armata obligatorie: „Pai la noi bărbaţii umblă cu gleznele prin oraş şi cică să luptăm cu Putin? Păi cine?”

„Ba, m-a uns pe suflet, vreau sa spun ceva de nunta Anei Geoana. Sper ca a fost 5 milioane, ca asa se fac nuntile. Mi se umple sufletul de bucurie, a dat in ficat la tot orasul, nu stii ce a fost pe toti parvenitii. Sunau pe acolo sa intrebe ce se mananca, cine mai e. Toti parvenitii care cica sunt in topul Capital, cu sute de milioane, dar au facut nunta de o suta de mii, din care rochia a fost 10.000…

A platit familia mirelui. Eu va spun, sunt copti toti astia de prin Herastrau. A fost nunta de trei zile si trei nopti, cum viseaza toate nevestele si fiicele voastre. Dupa nunta asta nu mai au ce face. Intru bucuria mea, au dat cel mai mare ficat la toata Romania. Pai statea Geaona pe la Venetia, daca era vreun pericol?”

Imagini de milioane de la nunta de 5,5 milioane de euro a fiicei lui Mircea Geoană! Ce a făcut miliardarul american cu steagul României

Ana, fiica lui Mircea Geoană și a Mihaelei Geoană, petrece  acum o lună de miere de poveste și a postat deja primele imagini din locurile în care a ajuns cu soțul ei Garrett Cayton. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii grandioase, care a avut loc la Veneția.

Ana Geoană trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii și activează ca nutriționistă holistică și coach pentru o viață sănătoasă. De cealaltă parte, soțul ei, Garrett Cayton, este cetățean american, nepotul unui milionar de origine poloneză, pe nume Jona Goldrich, iar familia lui ar fi recunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le face în Statele Unite.