Imagini de milioane de la nunta de 5,5 milioane de euro a fiicei lui Mircea Geoană! Ce a făcut miliardarul american cu steagul României

Mircea Geoană și soția sa, Mihaela, continuă să trăiască momente de mare fericire! Fiica lor, Ana Maria, s-a căsătorit recent cu Garrett Cayton, un miliardar american pe care l-a cunoscut acum șase ani, când era la facultate. Iată ce gest șocant a făcut mirele chiar în mijlocul petrecerii.

04 sept. 2023, 08:54
Imagini de milioane de la nunta de 5,5 milioane de euro a fiicei lui Mircea Geoană! Ce a făcut miliardarul american cu steagul României
Imagini de milioane de la nunta de 5,5 milioane de euro a fiicei lui Mircea Geoană! Ce a făcut miliardarul american cu steagul României

Cu doar o săptămână în urmă, Veneția a devenit cel mai important loc din lume pentru Ana și Garrett Cayton, dar și pentru cei 380 de invitați de la fabuloasa lor nuntă de 5 stele! Cuplul a închiriat cel mai luxos hotel din oraș, Cipriani, pentru o nuntă ca-n povești, care a durat trei zile și trei nopți. A fost o ocazie în care luxul și opulența au strălucit în centrul unei petreceri cu o valoare de 5,5 milioane de euro. În acea seară memorabilă, jumătatea Anei și-a exprimat dragostea nu doar pentru fiica lui Mircea Geoană, ci și pentru România.

Citește și: Mircea Geoană, favoritul caselor de pariuri la prezidenţialele din 2024. Pe ce locuri se află Ciolacu şi George Simion

Multimiliardarul american s-a alăturat dansului tradițional, învârtindu-se pe ritmuri românești și aromâne, demonstrând un talent deosebit. Ulterior, a fost văzut fluturând cu mândrie drapelul țării noastre, iar imagini de neuitat au fost surprinse de echipa Cancan.ro. Nu s-a oprit aici! Am aflat că Garrett Cayton a demarat deja procedurile pentru a obține cetățenia română!

Ana Maria și Garrett s-au logodit cu un an înainte, iar petrecerea de logodnă a fost organizată la spectaculosul Palat Mogoșoaia. La acea vreme, fiica lui Mircea Geoană, care este secretarul general adjunct al NATO, a dezvăluit motivul pentru care au ales Veneția pentru petrecerea faraonică.

„Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta”, dezvăluia Ana Maria.

Garrett Cayton provine dintr-o familie notabilă în Statele Unite, recunoscută pentru activitatea sa filantropică și pentru numeroasele donații făcute în beneficiul spitalelor. El este nepotul unui american de origine poloneză, care a supraviețuit Holocaustului și a acumulat o avere impresionantă din investiții imobiliare. Tatăl lui Garrett are o afacere de succes în domeniul tehnologiei audio.

Cu privire la decizia de a solicita cetățenia română, Garrett Cayton, care și-a manifestat dragostea pentru România cu un an în urmă, sublinia cât de profund îndrăgește țara noastră.

„De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei nunta visurilor noastre”, declara Garrett pentru  GÂNDUL.RO, la scurt timp după logodna cu fiica lui Mircea Geoană.

Sursă imagini Cancan.ro

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat în Veneția. Ana a strălucit în rochia de mireasă. De la eveniment nu au lipsit Andreea Esca și Camelia Șucu