Dana Budeanu dă de pământ cu Raed Arafat: „A fost promotorul apocalipsei în perioada COVID. Trebuie să se ducă într-un loc foarte puțin vizibil” | EXCLUSIV

Dana Budeanu s-a dezlănțuit miercuri seara, în direct, la România TV. În emisiunea moderată de către Victor Ciutacu, designerul a vorbit despre Raed Arafat, oficialul din statul român care a provocat o mulțime de scandaluri în ultimii ani. 

25 mai 2022, 23:33
Dana Budeanu dă de pământ cu Raed Arafat: „A fost promotorul apocalipsei în perioada COVID. Trebuie să se ducă într-un loc foarte puțin vizibil” | EXCLUSIV

Raed Arafat, care ține morțiș ca serviciul de medicină de urgență să fie în subordinea sa, la Ministerul Afacerilor Interne și nu la Ministerul Sănătății, a fost criticat de către Dana Budeanu.

Secretarul de stat nu oferă argumente pertinente în scandalul cu Alexandru Rafila, susține Dana Budeanu.

„Cred că domnul Arafat nu o să mai fie ce a fost. Am spus-o în decembrie, când a venit domnul Rafila. Cred că şi-a depăşit enorm atribuţiile.

Piedone și patronii clubului Colectiv sunt la puşcărie. Arafat nu trebuia să fie. Acolo a fost o nenorocire şi într-o zi vom vorbi liber despre ce s-a întâmplat acolo”, a punctat analistul, la România TV.

 

Dana Budeanu, despre Raed Arafat: „Consider că trebuie să se ducă într-un loc foarte puţin vizibil”

 

Mai mult, pentru modul în care a gestionat criza COVID-19, Raed Arafat ar trebui să dispară din spațiul public, este de părere Dana Budeanu.

„Şi la începutul mascaradei, ori nu ştiau pe ce planetă sunt, ori urma bătaie de joc la adresa oamenilor, ne spuneau că mai aveţi de stat (n.r. – în case) trei zile…

Pentru mine, Arafat nu mai există. A fost promotorul apocalipsei in minţile şi în sufletele oamenilor. Consider că trebuie să se ducă într-un loc foarte puţin vizibil”, a declarat Dana Budeanu.

De asemenea, Dana Budeanu a vorbit miercuri seara și despre „variola maimuței”, pe care o consideră „o mascaradă”.