EXCLUSIV Dana Budeanu îl face praf pe CTP: „La bogați nu se vorbește despre homosexuali. Anumite îndeletniciri din adolescență atrofiază ce atrofiază”

Dana Budeanu îl face praf pe CTP, după ce acesta a atacat-o pe Sorana Cîrstea în urma unei postări pe rețelele sociale. Vedeta a fost invitată în emisiunea lui Victor Ciutacu, 'Punctul culminant, unde și-a exprimat părerea vizavi de mesajele critice aduse de jurnalist celebrei tenismene.

10 iul. 2023, 22:54
EXCLUSIV Dana Budeanu îl face praf pe CTP: „La bogați nu se vorbește despre homosexuali. Anumite îndeletniciri din adolescență atrofiază ce atrofiază”

Dana Budeanu îl face praf pe CTP. Criticul de modă precizează faptul că ‘la bogați nu se vorbește despre homosexuali’, pentru că acest lucru se practică dintotdeauna. Faptul că jurnalistul a fost deranjat de o postare a Soranei Cîrstea, în care denotă că susține familia tradițională, criticul de modă spune despre acesta că, probabil are niște probleme dobândite în adolescență, în ceea ce privește sexualitatea.

Dana Budeanu îl face praf pe CTP

La bogați nu se vorbește despre homosexuali. Ele pur și simplu se practică și gata! De când lumea și pământului se întâmplă asta, dar având în vedere analizele marelui deontolog, tocmai dânsul ne-a explicat că anumite îndeletniciri din adolescență atrofiază ce atrofiază și când te faci mare, cum s-a făcut și dânsul, are o problemă cu actul în sine.

Dânsul este cazul care l-a prezentat chiar dânsul la televizor. Această discuție este o imbecilitate. Subiectele astea se țin sus exclusiv de cei care nu practică, așa cum a spus și renumitul deontolog, doar aceștia sunt preocupați de astfel de lucruri, pentru că este, de fapt, ceea ce îți lipsește„, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Citește și: Imagini-bombă cu Dana Budeanu din vacanță! Cum s-a afișat criticul vestimentar pe plajă. Ținuta ei i-a lăsat mască pe toți

Vizavi de homosexualii care alăptează, desigerul spune că nu există așa ceva, nu crede că un bărbat poate să facă asta. „Pentru mine, toate aceste lucruri nu există. Toată lumea care trăiește în România are încredere în BOR. Acest lucru ține pur și simplu de educația pe care le-o dăm copiilor.

Laptele de femeie vine din sân și este unul singur, iar laptele la bărbați vine de unde știm cu toții. Nu există altul. Până la sfârșitul lumii va fi așa. Nu cred că un bărbat poate să alăpteze, acestea sunt doar niște anomalii. Oamenii se uită la asta pentru că nu au vieți, nu au activități.