EXCLUSIV | Dana Budeanu sare în apărarea Gabrielei Firea în scandalul „azilelor groazei”: „Ce v-a făcut? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România?”

Dana Budeanu intervine în scandalul „azilelor groazei” sărind în apărarea Gabrielei Firea. Aceasta a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre erorile făcute de BOR în ultimii ani.

11 iul. 2023, 09:23
EXCLUSIV | Dana Budeanu sare în apărarea Gabrielei Firea în scandalul „azilelor groazei”: „Ce v-a făcut? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România?”
EXCLUSIV | Dana Budeanu sare în apărarea Gabrielei Firea în scandalul „azilelor groazei”: „Ce v-a făcut? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România?”

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre atitudinea BOR, pe care o condamnă, dar și despre campania de denigrare împotriva Gabrielei Firea. Stilista a declarat că BOR se face vinovată pentru mai multe probleme, inclusiv aruncarea a sute de mii de oameni în gropi, în saci, fără slujbă, pe parcursul pandemiei de Covid-19.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu îl face praf pe CTP: „La bogați nu se vorbește despre homosexuali. Anumite îndeletniciri din adolescență atrofiază ce atrofiază”

În ceea ce privește scandalul „azilelor groazei”, Dana Budeanu este de părere că este o campanie, foarte bine organizată de hashtagi,  pentru denigrarea Gabrielei Firea.

„Mai știi ceva de achizițiile din pandemie? Se duce cineva la pușcărie? Recuperăm ceva din cașcavalul ăla? Nu știi nimic de dosare? De ăia 60 de morți arși în mandatul lui magicianul. Nu colectiv. Știi ceva de dosarele acelea? Ăia 60 arși de vii în pandemie, doar ăia 60, nu sute de mii aruncați în saci de BOR. Nu ăia domnule Bănescu, aruncați în saci de BOR. Că sunteți milos, vă pasă de bătrâni. Dar de bătrânii aruncați fără slujbă în groapă v-a păsat? Știți că BOR n-a ieșit la Colectiv cu nicio declarație 4 zile? Mai știți marea panică pe hashtagi? Ați văzut cum se aplauda de hashtagi ieșirea lui Bănesdcu la BOR odată cu trotinetele din Guvern.

Bănescu e numit purtător de cuvânt după Colectiv, când a venit magicianul. Cu guvernul atunci a fost numit și marele hashtag Bănescu la BOR. Care astăzi e terminat pe jos. Aveți 80% din azilele de bătrâni. Majoritatea sunt la BOR. Poate Ciolacu are o idee așa pentru 2024 și trece toate centrele de sub BOR. Hai să le împărțim între PSD și PNL. Trecem toate centrele astea și așa știm exact care-i care.

Poate are Ciolacu o idee. Poate mai vorbește cu BOR-ul în 2024.Pentru că BOR-ul vorbește doar cu AUR. Păi pe AUR i-ai adus tu la 9%? Dar cine? Biserica! Unde a fost campania AUR? În biserici! Oamenii de la țară nu au Facebbok. Ce zice PNL? Aloo? Pensații, ce ziceți de ideea lui Dănuța.

Problema mea e că BOR-ul a devenit cam progresist. Astea sunt harneli de presă! Mă interesează co BOR-ul a abandonat o țară doi ani jumate și ne-au aruncat bătrânii, pentru care azi plânge Bănescu, în gropi în saci?

Problema din cămine este peste tot România. Nu e nicio problemă dacă nu se vrea să candideze Firea. Am văzut același joc și în 2020.

Tu ca pubilc să aduni toată presa, tot online-ul, toți postacii, biserica pentru așa o campanie? Ce v-a făcut Firea? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România? E un cretinism! Cum să ai reacție la așa ceva? Cum să halesc așa ceva?  Firea a fost răstignită tot mandatul de primar pentru acțiunile pro bătrâni”, a declarat Dana Budeanu în exclusivitatea pentru România TV

Citește și: Imagini-bombă cu Dana Budeanu din vacanță! Cum s-a afișat criticul vestimentar pe plajă. Ținuta ei i-a lăsat mască pe toți