EXCLUSIV| Descinderi cu mascații în casa Loredanei Chivu! Răzbunarea iubitului a îngenunchiat-o pe vedeta care urla la executor.”Vă bateți joc de mine. Spargeți lucrurile, le plătiți”

Problemele Loredanei Chivu sunt departe de a se fi încheiat. După ce în urmă cu mai bine de o săptămână i-a fost pus sechestru pe mai multe lucruri din casa mamei sale, vineri, oamenii legii au descins în apartamentul său de lux din Pipera, unde i-au fost ridicate mai multe obiecte de valoare.

25 aug. 2023, 13:28
EXCLUSIV| Descinderi cu mascații în casa Loredanei Chivu! Răzbunarea iubitului a îngenunchiat-o pe vedeta care urla la executor.”Vă bateți joc de mine. Spargeți lucrurile, le plătiți”
Descinderi cu mascații în casa Loredanei Chivu!

Descinderi cu mascații în casa Loredanei Chivu! Canapele, televizoare, paturi, saltele și chiar și un frigider au fost ridicate de executorul judecătoresc din casa vedetei, care a început să urle la autorități.

Citește și Loredana Chivu este pregătită să devină mamă: „Îmi doresc foarte mult un copil. O să apară și Făt-Frumos”

Descinderi cu mascații în casa Loredanei Chivu

Inițial, executorul s-a prezentat la primele ore ale dimineții la ușa vedetei de televiziune care a refuzat să îi deschid. După câteva minute bune de așteptare, executorul a apelat la un lăcătuș pentru a deschide ușa.

Câteva zeci de minute, lăcătușul s-a chinuit să deschidă ușa asistentei TV, iar în cele din urmă a fost nevoit să folosească o bormașină pentru a reuși să pătrundă în apartamentul de două milioane de euro situat în Pipera.

În cele din urmă, executorul, însoțit de jandarmi au reușit să intre în locuința vedetei care a reacționat isteric și a început să urle la autoritățile care au început să pună în practică ordinul judecătoresc.

După un schimb de replici dure între Loredana Chivu și jandarmi, oamenii legii au fost la un pas să o sancționeze pe vedeta care nu se mai oprea din plâns.

”Vă bateți joc de mine. Spargeți lucrurile, le plătiți! Sper că aveți copii, o fată care să fie în situația mea. Ați ajuns la blesteme! Ce căutați la mine în camere dacă eu nu vă permit? De ce spargeți ușa? Ce mare decizie aveți dacă nu a fost un proces? Ați stricat canapeaua, să îmi dați banii pe canapea (…) Dacă est azi mor, pățesc ceva, plătiți dumneavoastră? (…) Eu nu mai pot, au rupt astea, au intrat, au spart”, a declarat Loredana Chivu, în exclusivitate, la România TV.

Cel care a organizat această acțiune este fostul iubit al Loredanei Chivu, Dănuț Leș, care susține că i-ar fi împrumutat vedetei o sumă importantă de bani.

Cu toate acestea, Loredana Chivu susține că nu a primit nici un leu din partea bărbatului, despre care spune că e un interlop.

”Interlopul ăla are dosare penale de sechestrare, e un infractor, Dănuț Leș să îl știți”, a mai spus vedeta, în lacrimi.

 

Citește și Loredana Chivu este din nou singură: „Îmi doresc un bărbat care să mă merite”