Loredana Chivu este pregătită să devină mamă: „Îmi doresc foarte mult un copil. O să apară și Făt-Frumos”

Loredana Chivu este pregătită să devină mamă. Fosta asistentă TV nu are un iubit în acest moment, dar știe că persoana potrivită va apărea, într-o bună zi. Chiar și așa, simțul matern a blondinei este foarte dezvoltat și speră să întâlnească persoana potrivită pentru a fi părinte.

21 aug. 2023, 20:46
Loredana Chivu este pregătită să devină mamă: „Îmi doresc foarte mult un copil. O să apară și Făt-Frumos”
Loredana Chivu este pregătită să devină mamă

Loredana Chivu este pregătită să devină mamă. Weekendul ce tocmai a trecut, Daniela Crudu și-a botezat fetița, iar de la eveniment nu a lipsit fosta colegă de platou a brunetei. Cele două sunt foarte apropiate, așa că fosta asistentă TV a avut grijă să-i fie alături prietenei sale în această zi specială.

Citește și: Loredana Chivu, urmărită în trafic de fostul iubit. Vedeta are ordin de protecție împotriva lui: „Am sunat la poliție”

Loredana Chivu este pregătită să devină mamă

La petrecere, Loredana Chivu a dezvăluit că și-ar dori și ea să aibă un copil, la un moment dat. Vedeta are această dorință de mai mult timp, dar este sigură că totul se va întâmpla la momentul potrivit. Totodată, blondina a explicat cum ar trebui să fie bărbatul ideal, în opinia ei, pentru a fi un tată bun.

Eu îmi doresc foarte mult copil. Asta cred că am spus-o de ani de zile. Dar consider că totul se întâmplă la momentul potrivit. O să apară și Făt-Frumos, și el la momentul potrivit, la fel.

Pentru mine, un bărbat trebuie să aibă un caracter frumos, să fie educat, să aibă o atenție deosebită față de mine, să știe cum să se comporte cu mine și în societate. Sunt mai multe lucruri”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans

Potrivit paginii sale oficiale, dacă vrei să o vezi în ipostaze indecente pentru o lună, trebuie să plătești nu mai puțin de 23 de dolari. Pentru a-și atrage și mai mulți clienți, fosta asistentă TV oferă o reducere de 10% atât la abonamentul pe 3 luni, cât și la cel pe 12 luni.

Prețul pe care îi plătesc cei care se abonează la Loredana Chivu pentru o lună este de 62,10 dolari. Pentru un an întreg, tariful este de 248, 40 dolari.

Nu este singura vedetă din România care ajunge să-și facă un cont pe platforma pentru adulți. Printre cei care au început să posteze pe OnlyFans, se numără și Daniela Crudu, Laurette, Bia Khalifa sau Emy Alupei.