Loredana Chivu este din nou singură: „Îmi doresc un bărbat care să mă merite”

Loredana Chivu ar avea un admirator secret, care o bombardează cu buchete de flori și cadouri, dar spune că este în continuare singură.

28 iul. 2023, 23:30
Loredana Chivu este din nou singură: „Îmi doresc un bărbat care să mă merite”

Loredana Chivu a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, despre viața ei sentimentală. Ea a recunoscut că toată viața a fost răsfățată cu cadouri și buchete de flori, iar această etapă a existenței sale nu face excepție de la această regulă.

„Am primit cadouri de la bărbați toată viață mea, adică încă de când eram mai mică primeam flori și nu neg. Fericirea nu o mai caut de mult timp, fericirea o găsesc și în oameni și trăiesc cu ea aproape în fiecare zi. Pentru mine fericirea constă în lucruri mărunte, fericirea o găsesc în cu totul alte părți, nu neapărat în alt om. Eu nu caut, eu atrag.”, a declarat Loredana Chivu, de curând, pentru Antena Stars.

 

Totuși, vedeta a ținut să sublinieze că nu este implicate acum în nicio relație, și că își dorește un bărbat care să o merite cu adevărat. „Sunt o femeie singură și îmi doresc o relație frumoasă, cu un bărbat care să mă merite. Sunt tânără, frumoasă și am tot viitorul înainte și chiar îmi doresc o relație.”, a mai spus fosta asistentă TV.

Loredana Chivu s-a despărțit de logodnicul ei
Loredana Chivu s-a despărțit de logodnicul ei

Loredana Chivu nu a dorit să mai vorbească despre ultima sa relație, care nu s-a încheiat tocmai fericit. „Nu vreau să vorbesc sub nicio formă, nici nu vreau să îl mai numesc în vreun fel, nu vreau să vorbesc sub nicio formă de acel individ.”, a precizat blondina.

Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Blondina și-a dezvăluit tariful

Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Descrierea blondinei pe pagină este următoarea: „Bună, sunt Loredana Chivu, am apărut pe coperta Playboy, am fost asistentă TV și model”. Cei care vor să-i vadă mai mult decât poza de profil și de copertă, în care este ilustrată în lenjerie intimă, pot accesa prețurile.

Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans

Potrivit paginii sale oficiale, dacă vrei să o vezi în ipostaze indecente pentru o lună, trebuie să plătești nu mai puțin de 23 de dolari. Pentru a-și atrage și mai mulți clienți, fosta asistentă TV oferă o reducere de 10% atât la abonamentul pe 3 luni, cât și la cel pe 12 luni.

Prețul pe care îi plătesc cei care se abonează la Loredana Chivu pentru o lună este de 62,10 dolari. Pentru un an întreg, tariful este de 248, 40 dolari.

Nu este singura vedetă din România care ajunge să-și facă un cont pe platforma pentru adulți. Printre cei care au început să posteze pe OnlyFans, se numără și Daniela Crudu, Laurette, Bia Khalifa sau Emy Alupei.

Citește și: Loredana Chivu, urmărită în trafic de fostul iubit. Vedeta are ordin de protecție împotriva lui: „Am sunat la poliție”

Experiența terifiantă prin care a trecut Loredana Chivu

Loredana Chivu a trăit coșmarul vieții ei. Scandalul s-a petrecut în toamna anului trecut la un hotel din Columbia. Vedeta a fost cerută de soție de fostul partener, însă totul s-a schimbat brusc, iar ea a decis să pună rapid punct relației.

Deși a sperat că până la urmă lucrurile se vor rezolva, acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar s-au înrăutățit, iar Loredana Chivu nu a mai avut altă variantă decât să încheie relația. A plecat în Columbia pentru a-și face o operație de reconstrucție a feselor, iar experiența s-a transformat în calvar. A fost bătută și terorizată de logodnicul său, iar din cauza loviturilor a suferit o complicație și a avut nevoie de o altă operație.

Ulterior au urmat și alte evenimente șocante, iar Loredana Chivu s-a ascuns la hotel. A ieșit de acolo doar cu ajutorul poliției. A trecut și prin alte complicații mai apoi. Din cauza loviturilor, Loredanei Chivu i s-a spart siliconul și a trebuit să facă alte numeroase operații ca să-și revină. (Citește AICI declarația vedetei)