EXCLUSIV Doru Gușman scoate la iveală detaliile necunoscute din scenariul morții lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu avea nicio trimitere de la medicul curant”. Operația pe care artistul trebuia să o facă URGENT!

Doru Gușman a vorbit la Romania TV despre vizita la medicul curant al lui Petrică Mâțu Stoian și a precizat că artistul nu avea trimitere. De asemenea acesta a dezvăluit operația la inimă pe care artistul trebuia să o facă de urgență.

09 nov. 2021, 23:06
EXCLUSIV Doru Gușman scoate la iveală detaliile necunoscute din scenariul morții lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu avea nicio trimitere de la medicul curant”. Operația pe care artistul trebuia să o facă URGENT!

Doru Gușman a vorbit la Romania TV despre problemele de sănătate pe care le avea Petrică Mâțu Stoian și a dezvăluit că artistul nu avea bilet de trimitere de la medicul curant înainte să meargă la clinica privată Nera din Reșița.

Impresarul a mai menționat și faptul că deși își rezolvase problemele la rinichi pentru care făcuse chimioterapie, artistul avea grave probleme cardiace și urma să facă o operație de schimbaare de valvă mitrală.

„Ancheta a început să se miște mai repede după ce personalul medical, de la Spitalul Județean unde Mâțu a fost transferat, a intervenit. Știu că eu voi fi audiat și sora lui.

EXCLUSIV Ultima imagine cu Petrică Mîţu Stoian în viaţă

Ultima discuție a fost foarte scurtă, a fost în ziua decesului pe la ora 11 și era cu medicul și am zis să nu-i deranjez și a zis „Sunt cu domnul doctor”. Am vorbit cu el și dimineața. Când am aflat că este în stare gravă am vorbit cu el când eram în drum spre Reșita sâmbătă pe la nouă jumate. Mi-a zis „Stai liniștit că sunt bine mi-a fost rău azi noapte, dar sunt bine” și ultima a fost când era cu medicul pe la 11.”

Doru Gușman: „El nu avea nevoie de acea clinică”

Doru Gușman a menționat că după cele trei zile de filmare artistul arăta obosit și că Petrică Mâțu Stoian avea probleme grave la inimă și urma să se opereze anul acesta.

„Nu am putut să-l conving să nu meargă la Reșița, așa cum nu am putut să-l conving să nu meargă la cele trei zile de filmări
După cele trei zile de filmari, să știți că da, arăta obosit era mai obosit decât plecase.
Aflase de tratamentul de la clinică de pe intenet, mi-a zis „Am auzit că..”. El nu avea nevoie de acea clinică că se putea rezolva plămânul cum s-a rezolvat la alții.

Problema cu rinichiul s-a rezolvat în 2019, a făcut și chimio, iar după un an de zile a facut PET-ul, anul ăsta a făcut CT-ul la Craiova și nu era niciun fel de problemă la rinichi. Din punct de vedere cardio era grav, de asta i-a promis medicului că se va opera în ianuarie, medicul i-a zis ca trebuie operat că este grav, dar că mai poate aștepta câtea luni.
A vorbit cu medicul a făcut rost de nr de telefon de pe internet, nu i s-a cerut nicio trimitere. S-a duc cu CT-ul că asta atesta starea lui de sănătate.”, a precizat Gușman.

Doru Gușman: „A zis că eu și Enceanu eram nebuni”

Doru Gușman a precizat că a fost la medicul curant înainte să meargă la clinica din Reșița unde i s-a dat un document cu afecțiunile cardiace de care suferea și pe care l-a prezentat la clinică. Totuși artistul nu l-a anunțat pe medicul curant de tratamentul în camera hiperbară pe care intenționa să-l facă și nu avea în consecință trimitere medicală.

Steliana Sima, suspicioasă cu privire la moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Și-a facut vaccinul printre primii. Nu dădea semne că era ceva în neregulă cu el”

„A fost cu mine la medic, i-a scris toate afecțiunile pe care le avea din punct de vedere cardiologic și i-a dat hârtiuța respectivă cu care s-a dus la clinică. Dar nu i-a spus medicului curant că se duce să intre în camera aceea hiperbară. Nu avea nicio trimitere. El a aflat de clinică și s-a dus acolo.
Joi seară nu tușea mai mult decât tușea inainte a dormit bine și m-a trezit pe mine la 4 dimineața vineri să-l ajute să-și facă bagajul.
El a aflat că a trecut prin Covid la CT și cu 12 zile înainte s-a simțit înainte a luat paracetemol a luat Fervex dar își făcea zilnic testul de salivă și toate erau negative, avem poze.
Și Enceanu a încercat să-l convingă să nu meargă la Reșița, dar a zis că eu și Enceanu eram nebuni.
Operația pe care trebuia să o facă era schimbare de valvă mitrală. Medicamentul Sintrom (anticoagulant) pe care îl lua nu avea legătură cu Covidul, îl lua la recomandarea medicului cardiolog de ani de zile.” a adăugat Doru Gușman.