EXCLUSIV Steliana Sima, suspicioasă cu privire la moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Și-a facut vaccinul printre primii. Nu dădea semne că era ceva în neregulă cu el”

Steliana Sima, invitată în platoul Romania TV, a declarat că artistul, potrivit medicilor, nu prezenta riscuri în ceea ce privește tratamentul în camera cu oxigen hiperbaric.

08 nov. 2021, 22:44
EXCLUSIV Steliana Sima, suspicioasă cu privire la moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Și-a facut vaccinul printre primii. Nu dădea semne că era ceva în neregulă cu el”

Steliana Sima a declarat la Romania TV că moartea lui Petrică Mâțu Stoian ridică multe semne de întrebare, deoarece starea de sănătate a artistului, era bună din punct de vedere medical.

De asemenea, artista a relatat că Petrică Mâțu Stoian lua anticoagulante. Sima a relatat că l-a întâlnit pe regretatul Mâțu la filmări cu o seară înainte să plece la Reșița, iar acesta nu dădea semne că ar fi fost ceva în neregulă cu el.

Steliana Sima tună și fulgeră! Vrea vinovații după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu poți să lași lucrurile așa! Lui, la clinica, nu i s-a făcut o evaluare! Inima lui nu era pregătită pentru ce era acolo”

„Eram împreună, se terminase filmarea, Petrică m-a prins de mijloc și a avut o tresărire „Ah m-ai electocutat!” adică ne electrizasem, cum se mai întâmplă și mi-a arătat degetul „M-ai electrocutat, nu ai simțit?!”. Lua anticoagulante, stiam, el le lua pentru inimă. El avea probleme cu inima și urma să se opereze, avea de ceva timp probleme și de aceea el a vrut să facă ceva în sensul ăsta. Atunci ne-a spus in seara când ne-am despărtit , ca voia sa plece la Reșița. Nu dădea niciun semn ca ar fi ceva în neregulă cu el, era Petrică cel pe care îl știam, cu glumele lui, nu era nimic modificat prin atitudinea lui sau să ințelegem că e ceva neînregula cu el”, a declarat Steliana Sima.

Steliana Sima: „S-a tratat, a luat anti-inflamatorii”

Sima a mai dezvăluit că într-adevăr artistul fusese bolnav de Covid, îsnă a făcut o formă ușoară, întrcât era vaccinat, iar PetriccîMâțu Stoian nu realizase la acel moment și a trecut cu bine prin boalaă.
Steliana Sima a mai spus că la ultima filmare unde a fost prezentă alături de artist, toți participanții au fost testați PCR, iar Mâțu Stoian era negativ.

Ultima întâlnire cu Petrică Mîţu Stoian. Steliana Sima, devastată: „Începuse să sângereze.. ne mulțumea că suntem prietenii lui”
„A trecut prin boală fără să știe. Era răcit nu s-a simțit bine, el a descoperit că avusese Covid când a facut un CT, că avea o afecțiune pe unul din plămâni post-Covid, dar el și-a facut vaccinul printre primii dintre noi, cele două doze.
Noi ne-am vaccinat, el ne-a încurajat. La filmare nu intri fără certificat verde și nu intri fără PCR. Noi am cântat la același microfon, dacă era să ne transmitem boala, am fi luat-o, au trecut deja 10 zile. În perioada când i-a fost rău, făcând o formă mai ușoară, el a stat acasă și s-a tratat avea temperatura 36,9 , a luat anti-inflamatorii. În perioada cât a fost bolnav nu a făcut PCR. Sora artistului a semnat să fie de acord pentru transfer” a mai adăugat Steliana Sima.