EXCLUSIV | Drama neştiută a teologului Valentin Guia. „Am renunţat la absolut tot în viaţa mea”

Teologul clujean Valentin Guia a dezvăluit joi seara lui Victor Ciutacu în emisiunea "Punctul Culminant" de la România TV care este motivul pentru care se implică în numeroase acte şi campanii menite să ajute copiii nevoiaşi din România.

07 iul. 2022, 23:32
EXCLUSIV | Drama neştiută a teologului Valentin Guia. „Am renunţat la absolut tot în viaţa mea”

Valentin Guia a mărturisit că s-a dedicat credinţei şi ajutorării copiilor, după o dramă care i-a marcat viaţa.

„Am renunţat la absolut tot în viaţa mea. Pentru mine, după ce mi-a murit singurul meu copilaş, toată viaţa eu i-am promis lui Hristos ca să pot să-mi mântuiesc sufletul şi să mă reîntâlnesc cu copilul meu în împărăţia cerurilor, am promis că mă voi lupta numai pentru copii.

Am fost pe baricade când au vrut să injecteze copiii. Am fost pe baricade când au vrut să introducă abjecta educaţie sexuală în şcoli, când orice lucru a interferat cu copilaşii noştri.

Particip la toate marşurile acestea. Am văzut ce s-a întâmplat săptămâna trecut la Timişoara (la marşul LGBT) au fost o grămadă de copilaşi pe care îi momesc cu tot felul de lucruri”, a declarat teologul Valentin Guia, în direct la România  TV.

Citeşte şi: Preoții s-au baricadat în biserica pe care Primăria Constanța vrea să o demoleze / Teologul Valentin Guia, revoltat: „Singura soluție e întoarcerea la Dumnezeu, într-o lume plină de droguri și LGBT!” (VIDEO) | EXCLUSIV

Teologul Valentin Guia vrea să interzică participarea copiilor la marşurile LGBT. „

„Mâine voi face un tur. Mă duc mai întâi la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului de la Sectorul 1, unde se desfăşoară marşul, şi voi depune o sesizare prin care îi rog ca toţi inspectorii de specialitate să fie în teren, să verifice şi să extragă de acolo din acel mediu pe toţi copiii!

Vă rog din suflet! Noi, cei mari avem un milion de probleme, (…) lăsaţi-i pe copii în inocenţa lor să aibă copilăria!

E singura perioadă din viaţa unui în care n-ar trebui să aibă griji şi prostiile astea în cap.

De acolo voi pleca la Jandarmerie, voi depune o sesizare la Jandarmerie, pe urmă o să merg la cabinetul doamnei ministru Firea şi dacă o să mă primească, bine. Dacă nu, o să depun la registratură o sesizare.

Fac un apel la această cale la toţi românii de bună credinţă! Dacă vedeţi copii în acest marş, nu interacţionaţi cu cei care organizează. Făceţi-le poze! Odată pentru totdeauna!

Să îmi trimită pozele mie şi să sesizăm după organele şi marşurile aceastea să fie condiţionate pe viitor de nişte reguli care să fie respectate.

Mai mult, poimâine vor militar şi pro-avort. Chiar nu mai e nimeni normal la cap în ţara asta? Cum să participe copiii într-un loc în care se cere dreptul de a ucide copii?”, a afirmat Valentin Guia.

Valentin Guia, contestatar al măsurilor anti-COVID care au oprit înmormântările în pandemie. În pământ stau peste 30.000 de fraţi de-ai mei în saci de nailon. Vă daţi seama ce traumă e în sufletele românilor!”

„Nu am fost un contestatar al măsurilor. Pe mine ce m-a durut şi în continuare fac un apel la cei care ne conduc şi vor lua măsuri în continuare.

Referitor la Biserică, în perioada aceasta, s-a dovedit după această pandemie că foarte multe lucruri din restricţiile aplicate au fost luate aiurea.

În primul rând, s-au închis bisericile. L-am auzit pe dr Rafila, spunând că recomandă masca. Să mă aduceţi aminte că credincioşii au fost cei mai corecţi şi mai serioşi, păstrând distanţa, purtând mască şi participând la toate pelerinajele.

Un alt lucru care nu va mai putea fi reparat. În pământ stau peste 30.000 de fraţi de-ai mei, duhovhici mari, ierarhi, preoţi, părinţi, surori, în saci de nailon.

Am urlat pe la toate ministerele atunci. V-am rugat! Lăsaţi-ne să ne îngropăm morţii creştineşte şi până la urmă s-a dovedit că sacul sau mortul respectiv nu afecta cu nimic!

Vă daţi seama ce traumă e în sufletele românilor!

Ne-aţi oprit să mergem la sfânta biserică. Au murit oameni neîmpărtăşiţi. Lucrurile astea îmi doresc să nu se mai repede.

Nu-i mai lăsaţi în ţărişoara noastră scumpă, cu 90% creştin ortodocşi, nu-i mai lăsaţi pe alţii de alte religii să ne facă nouă programul şi să ne spună care sunt rânduielile bisericii noastre scumpe, dragi şi sfinte. Nu mai batjocoriţi acest neam şi tradiţiile de sute de ani!

Gândiţi-vă fiecare dintre noi! Ce traumă e pentru cineva care ştie că părintele lui, mama care s-a sacrificat până în ultimele clipe din viaţă să o pui într-un sac de nailon şi într-o mizerie în pământ, după o muncă de-o viaţă.

Am urlat la Voiculescu acela! Le-am spus: băi, oameni buni! Mortul nu mai respiră! Lăsaţi-ne să ne îngropăm în tradiţia bisericii ortodoxe ierarhii, duhovnicii mari!”, a mai precizat teologul Valentin Guia.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Medicul Nicolae Bacalbaşa o ridică în slăvi pe Dana Budeanu. „Oameni ca ea sunt foarte prețioși. Reprezintă anticorpii unei societăţi”