EXCLUSIV | Europarlamentarul Cristian Terheș, gata să iasă în stradă, la proteste: „Toată Europa fierbe!”. Atac dur la adresa premierului Nicolae Ciucă

Europarlamentarul Cristian Terheș, românul care a demascat abuzurile din perioada COVID, este gata să iasă la proteste, în București și la Bruxelles. Anunțul a fost făcut după ce AUR a i-a invitat pe români la noi mitinguri, din toamnă. 

31 aug. 2022, 21:33
EXCLUSIV | Europarlamentarul Cristian Terheș, gata să iasă în stradă, la proteste: „Toată Europa fierbe!”. Atac dur la adresa premierului Nicolae Ciucă

Cristian Terheș este pregătit de noi mișcări ample de stradă. Cunoscutul politician a discutat deja cu liderii conservatori din Europa pentru acțiunile ce vor urma foarte curând.

„Toată Europa fierbe, are nevoie de un nou leadership, pragmatic, care să pună pe primul plan interesele oamenilor, nu a unor birocrați și a unor companii care pun pe primul loc profiturile”, a declarat Terheș, pentru România TV, miercuri seara.

„Singura modalitate de a-i opri pe acești nenorociți este să fim cu toții în stradă. Sunteți pregătiți?”, a notat George Simion, pe Facebook.

 

Cristian Terheș, atac la adresa lui Nicolae Ciucă: „Gazul se scumpește pentru că a crescut cererea de curent și a scăzut capacitatea de producție”

 

Europarlamentarul s-a declarat revoltat de retorica de la Bruxelles și de la Palatul Victoria, cu privire la majorarea prețurilor din energie.

„Principala cauză a crizei nu e războiul. E ușor să arunci vina pe Zelenski sau pe Putin. Gazul se scumpește pentru că a crescut cererea de curent și a scăzut capacitatea de producție. Vedeți ce reacție a avut PNL, care a ieșit ca un mare beneficiu că s-a închis Termocentrala Mintia. Autoritățile locale au cerut să o gestioneze și ei (n.r. – termocentrala) și au refuzat (n.r. – guvernul).

Nu poți închide sursele de energie, să crească cererea și să scadă prețul! Și rușii se folosesc de asta, și americanii, pică la mijloc cetățenii (n.r. – europeni). Cresc prețurile peste tot. Nicolae Ciucă spune să nu se discute despre creșterea pensiilor și salariilor, spune că sunt măsuri populiste. 

Când spui asta, din moment ce cresc prețurile la combustibil și energie, ești incompetent. Pleacă acasă, omule! 

Mă întreabă oamenii ce să facă la iarnă (…) Mergeți peste cei care au luat aceste decizii! Noi ne luptăm de la Bruxelles împotriva acestor neomarxiști, dar uitați-vă ce se întâmplă în România!”, a mai punctat Cristian Terheș.