EXCLUSIV George Simion îl apără pe Rareş, câştigătorul Românii au talent 2023: „Reacţii vitriolice, CTP lipseşte de aici, dar o să apară!”

Rareș Prisacariu, un copil de 7 ani din Botoșani, a fost votat câștigător al emisiunii „Românii au Talent”. Anunțul a stârnit un val de contorverse pe rețelele de socializare. În timp ce unii utilizatori i-au lăudat recitalurile, unele cu tentă naționalistă, alții spun că nici nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită. Pe lista celor care îl cristică pe puștiul-minune s-au înscris și reziștii. Aceștia îi atacă și pe părinții lui Rareș și spun că i-au răpit copilăria.

15 mai 2023, 22:39
EXCLUSIV George Simion îl apără pe Rareş, câştigătorul Românii au talent 2023: „Reacţii vitriolice, CTP lipseşte de aici, dar o să apară!”

George Simion l-a apărat pe micuţul Rareş Prisăcariu în direct la România TV. „Au sărit toţi sataniştii pe acest copil talentat. Era normal să-i luăm apărarea acestui copil-minune. Dacă recita ideologie cu părinte 1-părinte 2, îl lăudau. George Enescu susţinea la 7 ani primul concert… Aceşti rezişti, globalişti ar vrea să aibă de la 4 ani să aibă un telefon în braţe, acest copil are o memorie extraordinară, fără memorie, fără identitate, devenim toţi nişte roboţi. Bravo Rareş, felicitări părinţilor, mergeţi pe acest drum. La Botoşani, se pare că este leagănul culturii româneşti, iar eu mă bucur. Cristian Tudor Popescu mai lipseşte din cor, dar o să vină şi el. Dar nu mor caii când vor câinii. Noi o să fim pe primul loc în alegeri, dar noi nu o să interzicem niciun partid”, a declarat George Simion în direct la Punctul Culminant.

Citește și Dana Budeanu șterge pe jos cu cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023: „Ești o minune de copil! Au sărit pe tine pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc”

George Simion, despre Rareș Prisăcariu: Nu mi-aș fi închipui că pot exista reacții negative, vitriolice

Liderul AUR a precizat, într-o postare pe Facebook, că a urmărit cu emoția prestația lui Rareș Prisăcariu la „Românii au Talent” și nu și-a închipui că pot exista „reacții negative, vitriolice chiar, împotriva lui și a părinților săi”.
„Oare părinții ar fi fost acuzați „că-i distrug copilăria”, dacă Rareș recita niște poezii despre „diversitate” sau despre „minunata lume fără țări”? Oare unde a fost corul bocitoarelor de azi, când copiii erau duși prin frig, să zbiere măscări în piețe? Aia nu a fost îndoctrinare? Cum îi apucă grija de copii, pe unii, doar când vine vorba despre Dumnezeu și Țară, dar nu zic nici „pâs” când vine vorba despre pornografie, incultură sau droguri?”, a afirmat George Simion.

Liderul AUR a punctat că în trecut „mărturisirea credinței și cunoașterea valorilor naționale, precum poeziile lui Eminescu, erau firescul: așa am crescut”.

„Așa au crescut și cei care-au făcut România Mare. La 5 ani, Enescu susținea primul concert, iar la 7 ani studia la Conservatorul Vienez. Geniile trebuie încurajate să-și atingă potențialul: dacă era după câțiva rătăciți de azi, părinții lui Enescu erau reclamați că-și chinuie copilul. Așa că felicitări Rareș, felicitări părinților tăi! Mergeți pe acest drum, Țara are nevoie de valori”, a adăugat George Simion.

George Simion intervine în scandalul de la „Românii au talent”. ”Îi apucă grija de copii doar când vine vorba de Dumnezeu și Țară”
Rareș Prisacariu a fost declarat marele câștigător al sezonului 13 al show-ului de la Pro TV, în urma voturilor publicului. Băiețelul de 7 ani din Botoșani, care a recitat, în fiecare etapă a concursului, texte cu mesaje profunde și emoționante, a născut numeroase polemici, iar pe YouTube și în rețelele sociale au apărut mii de reacții și comentarii, unele pozitive, altele negative.

Participarea sa la „Românii au talent” a generat valuri de reacții. Băiețelul a fost trimis direct în finala talent-show-ului, însă calificarea i-a adus și comentarii negative. Mulți dintre cei care au contestat rezultatul concursului au avut ca argument faptul că memoria foarte bună nu poate fi considerată un talent și că alți concurenți