EXCLUSIV| George Simion aruncă bomba în scandalul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea AUR. ”Nu se pune problema ca vreodată să intre în AUR”

George Simion intervine în scandalul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea AUR care i-a scindat partidul și anunță numele posibilului candidat pentru fotoliul de primar general.

30 iul. 2023, 22:19
EXCLUSIV| George Simion aruncă bomba în scandalul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea AUR. ”Nu se pune problema ca vreodată să intre în AUR”
George Simion aruncă bomba în scandalul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea AUR.

George Simion aruncă bomba în scandalul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea AUR. Liderul AUR George Simion a dezvăluit duminică seară, în exclusivitate, la România TV, că Gabriela Firea nu va intra niciodată în partidul său.

Citește și Alegeri europarlamentare 2024. Pe cine vrea AUR să trimită în Parlamentul European: Monica Iagăr şi „Garcea” Mihăescu, pe listă. George Simion: „Noi nu facem şovinism şi schimbări de graniţe”

George Simion aruncă bomba în scandalul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea AUR

Mai mult, el a vorbit și despre scandalul iscat, în mijlocul partidului său, în legătură cu susținerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea AUR.

Disputele în partid au început după ce avocatul Gheorghe Piperea s-a declarat în favoarea susținerii candidaturii Gabrielei Firea în funcția de primar general al Capitalei, din parte AUR, asta în timp ce Claudiu Târziu a exclus vehement această variantă.

”Domnul Gheorghe Piperea este una dintre personalitățile care ne-au făcut onoarea să accepte de a fi pe lista de europarlamentare, însă nu vorbește în numele AUR. Poziția AUR legată de Primăria Capitalei și de Gabriela Firea am enunțat-o eu ca președinte al partidului, a enunțat-o Claudiu Târziu și alți lideri ai partidului nostru. Unu, nu se pune problema ca Gabriela Firea, vreodată, să intre în AUR. Doi, candidatul AUR la Primăria Capitalei va câștiga Primăria Capitalei și cu siguranță Gabriela Firea nu va câștiga Primăria Capitalei”, a declarat George Simion, în exclusivitate, la România TV.

Întrebat pe cine va susține partidul AUR la alegerile pentru primăria Capitalei, George Simion a răspuns: ”Avem mai multe nume, la fel cum avem pentru alegerile prezidențiale, dar aceste nume le vom anunța, după ce au loc cele mai importante alegeri din anul 2024, cele din 9 iunie pentru Parlamentul European.(…) Este vorba despre un tânăr ca și mine, profesionist, dat afară pentru că aparține de AUR și care are valorile AUR, Mihai Enache, dar mai există multe alte nume. Vom decide la momentul potrivit, publicul îi va cunoaște și pe ei. După cum noi am anunțat primii candidații pentru Parlamentul European: domnul Cristian Teheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea și mulți alți oameni care au luptat pentru libertate, nu s-au ascuns prin tufișuri cum a făcut Firea”

 

Citește și George Simion, prima reacţie privind demiterea ministrului Gabriela Firea: „Dumnezeu nu doarme”