EXCLUSIV George Simion cheamă lumea în stradă: Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot!

Preşedintele AUR, George Simon, a făcut apel la proteste în stradă, pe 2 octombrie, și a explicat, într-o intervenție la România TV, că ”nu este nici o criză energetică în România".

18 sept. 2022, 09:02
EXCLUSIV George Simion cheamă lumea în stradă: Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot!

George Simion, împreună cu societatea civilă şi organizaţiile de pensionari, pun la cale cel mai mare protest anti-guvernamental. Evenimentul va avea loc pe data de 2 octombrie unde, potrivit liderului AUR, vor participa românii nemulțumiți din toate județele inclusiv pensionarii.

George Simion îi cheamă la protest pe toți românii nemulțumiți de actuala guvernare. Inclusiv pensionarii vor ieși să-şi exprime nemulțumirea, a avertizat politicianul.

George Simion: „Eu cred că vom avea mulți oameni în stradă, suntem singura organizație care poate mobiliza pentru un protest anti-guvernamental mulți oameni, peste 10.000 de oameni.

EXCLUSIV George Simion a răbufnit în direct la România TV: „Aflu de la presă că sunt anchetat de DNA”

Vor veni din fiecare județ al țării, vom mobiliza autocare pe care oamenii și le plătesc singuri. Am lansat pe Facebook o provocare – ‘Vii la protestul din 2 octombrie, împotriva regimului Iohannis?’. 17.000 de oameni mi-au confirmat până acum.

Regimul Ceaușescu tăia curentul pentru a putea aloca energie pentru marile fabrici. La noi, pentru ce? Pentru bursa de la Viena, pentru Virgil Popescu?”, a mai subliniat liderul AUR.

Președintele AUR a mai anunțat, în direct la România Tv,  că a vorbit şi cu asociațiile de pensionari care i-au confirmat că vor participa la protestele din 2 octombrie.

„Nu pot face mai mult cu 10% în Parlament, ați văzut ce s-a întâmplat cu legile justiției. Singura cale este o demonstrație mare, pașnică sper, nu cum se întâmplă acum la Baku, pentru a-l îndepărta pe Virgil Popescu de la Ministerul Energiei.

Vor ieși în stradă și pensionarii, am vorbit cu asociațiile. Sindicatele trebuie să se lămurească. Sindicatele din învățământ s-au retras în urma rușinii care s-a întâmplat în acest început de școală. Structurile de sindicat sunt funcționale. Nu prea mai văd sindicate în stradă”, a declarat Simion.

EXCLUSIV George Simion dezvăluie cine a făcut avere de pe urma scumpirilor din energie: „Planul este ca românii să nu mai fie proprietari”

George Simion a anunţat că are în plan să ducă AUR la putere, cât mai rapid deoarece, spune el, „Vreau să schimbăm țara din temelii”.

„Cu siguranță, reglementarea prețurilor din piața energetică este o soluție. Asta zice și PSD, că reglementarea este soluția. Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot.

Partidele ascultă de Ursula von der Leyen, de la Bruxelles, nu le pasă de europeni, sunt cei mai antieuropeni, pentru că fac antireclamă proiectului european.

Vreau să schimbăm țara din temelii, vreau să le luăm puterea! Ținta mea în viața nu e să rămân deputat. Mă descurcam bine și până acum doi ani, când eram parlamentar. Am nevoie de oameni în stradă, pe 2 octombrie!”, a declarat George Simion, în exclusivitate la România TV.

Zeci de mii de persoane au manifestat recent la Praga împotriva guvernului ceh și au cerut coaliţiei aflate la putere să ia măsuri pentru a controla preţurile tot mai mari la energie, inclusiv prin încheierea unor contracte directe cu Rusia, exprimându-şi totodată opoziţia faţă de Uniunea Europeană şi NATO. proteste masive au avut loc şi la Viena, belgrad sau în marile oraşe din Germania.