EXCLUSIV | George Simion dă de pământ cu Nicuşor Dan după demiterea lui Arşinel. „Ar trebui să-i arătăm uşa lui Nicuşor Dan să nu-şi mai bată joc nici de bucureşteni, nici de valorile României”

George Simion, copreşedintele PSD, a declarat, marţi, în direct la România TV, că vrea demiterea primarului general Nicuşor Dan, în urma deciziei prin care Alexandru Arşinel a fost dat afară din funcţia de director artistic al Teatrului "Constantin Tănase" din Capitală.

01 feb. 2022, 23:36
EXCLUSIV | George Simion dă de pământ cu Nicuşor Dan după demiterea lui Arşinel. „Ar trebui să-i arătăm uşa lui Nicuşor Dan să nu-şi mai bată joc nici de bucureşteni, nici de valorile României”

George Simion a comentat în emisiunea „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, demiterea lui Alexandru Arşinel de la conducerea Teatrului „Constantin Tănăse”, prin decizia lui Nicuşor Dan.

„Trebuie să mă lăsaţi să mă duc odată la Primărie să-i arăt unde este uşa. A vrut să găsească uşa de câteva ori şi consilierii din jurul lui care au de câştigat foarte mulţi bani în urma prestaţiei primarului general au zis: nu, Nicuşor, nu-i acolo uşa! L-au întors din drum

Ar trebui să-i arătăm uşa lui Nicuşor Dan să nu-şi mai bată joc nici de bucureşteni, nici de valorile României”, a declarat George Simion, liderul AUR, în direct la România TV.

Deputatul AUR susţine că vrea să ia atitudine şi consideră că „Nicuşor Dan se face vinovat” de această hotărâre.

„Nicuşor Dan se face vinovat. (…) Acum s-a gândit să facă economie la buget”, a mai precizat George Simion.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Gabriela Firea, nemiloasă cu Nicuşor Dan după ce l-a dat afară pe Arşinel. „Este umilitor pentru un mare actor. Se iau nişte măsuri abominabile”

George Simion spune dacă este omul Rusiei. „Sportul naţional e să dea în noi neavând motive”

Referitor la declaraţiile lui Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, care l-a acuzat pe George Simion c-ar fi „omul ruşilor”, liderul AUR a reacţionat:

„Omul chinezilor, descreieratul care a aruncat cu cerneală în mine am descoperit că îmi dădea încă de anul trecut mesaje în care spunea că sunt din etnia romă. Am descoperit foarte multe lucruri despre mine, despre părinţii şi bunicii mei pe care nu le ştiam.

Despre domnul Caramitru şi contractele pe care le-a avut dumnealui cu diferite instituţii ale statului, ce visează noaptea şi ce visează c-ar fi spus Ambasada Americii, (…) nici nu aduce vreo probă.

Trebuie să dăm în Simion şi în AUR. Ăsta e sportul zilei de azi ca să-i potolim cumva. Anul trecut nu voia niciunul să pronunţe numele partidului AUR ca să nu audă lumea de noi, să nu intrăm în Parlament.

Acum sportul naţional e să dea în noi neavând motive, măcar de-ar veni şi ei cu vreo dovadă.

Am votat să nu fie introdusă ca materie obligatorie istoria Holocastului şi a evreilor. Incredibil! Nu avem voie. De asta suntem trimişi în Parlament să votăm numai cum ni se cere. Nu! Avem propriile opinii. Nu suntem nici oamenii ruşilor, nici antisemiţi, nici chinezi, nici ce mai vor ei să fim. Suntem cu românii. Românii au înţeles jocul în care am fost băgaţi 32 de ani şi nu mai vor să-i voteze tot pe ei”, a mai spus George Simion.

Citeşte şi: Cât tupeu! Nicuşor Dan îi răspunde lui Arşinel după ce l-a dat afară de la Teatrul Constantin Tănase! Pe cine dă vina acum primarul pentru umilirea maestrului