EXCLUSIV George Simion îi ia apărarea Dianei Şoşoacă şi îl face praf pe Klaus Iohannis: „E de noaptea minţii ce se întâmplă. Peştele de la cap de împute, de la domnul preşedinte”

George Simion sare în apărarea Dianei Şoşoacă şi îl face praf pe Klaus Iohannis. Liderul AUR este revoltat de reacţia preşedintelui în scandalul dintre senatoare şi jurnalista din Italia.

16 dec. 2021, 22:41
EXCLUSIV George Simion îi ia apărarea Dianei Şoşoacă şi îl face praf pe Klaus Iohannis: „E de noaptea minţii ce se întâmplă. Peştele de la cap de împute, de la domnul preşedinte”

George Simion îi ia apărarea Dianei Şoşoacă şi îl face praf pe Klaus Iohannis. Preşedintele AUR susţine că e de noaptea minţii tot ceea ce se întâmplă în cazul scandalului dintre senatoare şi reporterul din Italia.

George Simion îl face praf pe Iohannis: Un preşedinte care de obicei este inexistent şi plecat mai tot timpul la golf

După ce Klaus Iohannis a intervenit în scandalul dintre Diana Şoşoacă şi Lucia Goracci, liderul AUR a făcut acuzaţii grave la adresa preşedintelui.

Citeşte şi Klaus Iohannis reacţionează după scandalul declanşat de Diana Şoşoacă. „Solicit o verificare la sânge. Incidentul e absolut regretabil”

„Avea de-a face cu un preşedinte care timp de şapte ani nu a facut absolut nimic. S-a intamplat un balamuc într-un apartament din Drumul Taberei si intervine un preşedinte care de obicei este inexistent şi plecat mai tot timpul la golf. E de noaptea minţii. E de noaptea mintii si ce se intampla in momentul de faţă cu ambasadele. Ambasada Italiei, Ambasada Americii care ne spune cine ar trebui să fie judecător si cine nu in Romania.

Am vazut Ambasada Frantei care era nemultumita de Protectia Consumatorului şi de ce se întâmplă cu preţul energiei în România. Nu avem autorităţi. Pestele de la cap se împute, de la domnul preşedinte, de la ministrul de Externe care nu-i cheamă pe acesti ambasadori sa dea socoteală. Avem un sistem foarte bolnav, dar măcar din ce în ce mai multi demnitari au invătat să joace golf”, a declarat liderul AUR la România Tv.

Acesta este convins de faptul că jurnaliştii de la Rai Uno au venit în România cu gândul de a face scandal. Liderul AUR a dezvăluit că şi el a fost contactat de aceşti reporteri din Italia.

„Sunt 99 % convins de faptul ca acei jurnalisti au venit pentru scandal. Acei jurnalisti au incercat sa ma contacteze si pe mine. Le-am spus ca putem discuta, îi programasem pentru ziua de vineri la Palatul Parlamentului împreună cu jurnaliştii de la The Thelegraph. În Casa Poporului nu cred ca şi-a fi permis sa faca scandal, cred ca de asta au si refuzat. Cred ca toti avem de invatat din acest scandal”, a mai spus George Simion la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi EXCLUSIV Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia: „Suntem conduşi de trădători şi sclavi”