EXCLUSIV | George Simion îl spulberă pe Rareş Bogdan. „E întors cu cheiţa de Klaus Iohannis. Minte că am fost acasă la părinţii lui”

George Simion, copreşedintele AUR, a lansat un atac virulent la adresa lui Rareş Bogdan, europarlamentarul pe care l-a catalogat drept "fricos şi mincinos" pe motiv că evită să participe la dezbatere politică alături de el.

18 ian. 2022, 22:48
EXCLUSIV | George Simion îl spulberă pe Rareş Bogdan. „E întors cu cheiţa de Klaus Iohannis. Minte că am fost acasă la părinţii lui”

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, a comparat scandalul dintre George Simion şi Rareş Bogdan cu cel avut în urmă cu mai mulţi ani de Mitică Dragomir cu Gigi Becali. Liderul AUR nu a ezitat să-l critice în termeni duri pe prim-vicepreşedintele PNL.

„Atâta timp cât Rareş Bogdan minte că am fost acasă la părinţii lui, când noi am fost în centru în Ocna Mureş şi oamenii de acolo ne-au rugat să spunem adevărul despre familia Bogdan.

Atâta timp cât Rareş Bogdan ne ameninţă că ne pârăşte lui Macron, de parcă Macron e şeful nostru şi ne dă bătăiţă la fund. Cu siguranţă, o să-l demascăm pe prim-vicepreşedintele PNL, un om care e întors cu cheiţa de Klaus Iohannis pentru a cărui demitere strângem noi semnături în acest zile prin toată ţara.

Totalizarea a ajuns la 720.000 de semnături centralizare, dar peste tot în toată ţara împărţim foi de semnătură.”, a declarat George Simion, în direct la România TV.

George Simion îl spulberă pe Rareş Bogdan. „E fricos şi nu intră într-o confruntare în direct cu mine. O să se termine şi cariera politică a lui Rareş Bogdan”

„E suficient să întrebăm toţi românii ce părere au despre Rareş Bogdan şi dacă are un cuvânt Rareş Bogdan în faţa lor, dacă cred în cuvântul lui. Nimeni nu-l crede pe Rareş Bogdan, motiv pentru care el e fricos şi nu intră într-o confruntare în direct cu mine.

Nici nu mai postează nimic pe Facebook pentru că îi e ruşine de ce îi scriu românii în comentarii, cât de mincinos este acest individ, prim-vicepreşedintele PNL.

Înţeleg că o să fie dat jos Florin Cîţu de la conducerea PNL. Nu înţeleg de ce nu e dat mai repede şi atunci o să se termine şi cariera politică a lui Rareş Bogdan”, a mai spus liderul AUR.

Citeşte şi: George Simion continuă scandalul cu Rareş Bogdan. „Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc. Mai bine extremiști decât corupți”

George Simion îl ironizează pe Rareş Bogdan. „N-o să mai poată epila? Care e pericolul AUR asupra lui Rareş Bogdan?”

Victor Ciutacu i-a amintit lui George Simion că europarlamentarul liberal Rareş Bogdan are de gând să angajeze bodyguarzi pentru a-l proteja de membrii AUR. În replică, copreşedintele AUR l-a ironizat pe liberal.

„Care e pericolul? Că n-o să mai poată epila? Care e pericolul AUR asupra lui Rareş Bogdan? Nu înţeleg

Fiecare bărbat poate să opteze dacă se epilează, dacă se rujează sau se pensează. E treaba lui. Nu am nicio treabă cu asta. Minorităţile sexuale sunt îngăduite în România. Nu avem nicio problemă cu ele. Îl acuz pe Rareş Bogdan că nu e bărbat şi că nu are curaju”, a mai spus George Simion.

George Simion susţine că Rareş Bogdan s-a uitat la intervenţia sa de la România TV. „E disperat!”

„Se uită acum la live-ul pe care-l fac acum pe Facebook. Mi-a apărut Rareş Bogdan. E disperat! Mă sună la 12 – 1 noaptea, dar trebuie să înţeleagă, cariera sa politică s-a terminat.

Cu siguranţă, Rareş Bogdan ar fi vrut să aibă cota de popularitate pe care o are AUR acum în ţară, dar el nu a fost sincer. Cu toţi oamenii cu care vorbeşte şi cu care a interacţionat, constatăm că şi-a încălcat promisiunile. Şi asta e pedeapsa că minţi românii! Se întoarce roata!

Îi transmit lui Rareş Bogdan să aibă curaj, să fie bărbat şi să intre prin telefon la o emisiune sau cel mai bine în platou la dumnevoastră să arbitraţi această dispută între George Simion şi Rareş Bogdan..

La orice din zi şi din noapte, Rareş Bogdan trebuie să răspundă şi trebuie să justifice acuzaţiile pe care le aduce, pentru că noi nu suntem corupţi, n-am furat, n-am avut contracte cu statul şi inventează chestia asta cu extremismul”, a mai spus George Simion.

George Simion îl atacă pe Klaus Iohannis

„Domnul Iohannis nu o să vină la Iaşi ( de 24 ianuarie) pentru că nu are pic de respect pentru valorile naţionale. Domnul Chirica, primarul Iaşiului, mă interesează. Nu organizează nimic de 24 ianurie la Iaşi, de frica noului val. De fapt, de frica poporului. Data trecută i-au aruncat cu nişte iaurt în el. Încă sunt docil la adresa domnului Chirica. Am motivele mele, dar nu ştiu cât o mai fiu.

Sunt multe nereguli care s-au comis acolo la Iaşi”, a mai precizat liderul AUR.

 EXCLUSIV | George Simion reacţionează în scandalul cu Rareş Bogdan. „Mi-a dat mesaj la 12 noaptea. Eu nu răspund noaptea la telefon” VIDEO