EXCLUSIV George Simion: „Mă înjură şi ameninţă mulţi pe internet, dar unul a trecut la fapte, încurajat de postările domnilor Cioloş şi Bulai”

Copreşedintele AUR George Simion a intervenit joi seară în emisiunea Punctul Culminant, prezentată de Victor Ciutacu la România TV, pentru a răspunde afirmaţiilor lui Dacian Cioloş, care a susţinut că AUR ar trebui scos în afara legii.

27 ian. 2022, 22:25
EXCLUSIV George Simion: „Mă înjură şi ameninţă mulţi pe internet, dar unul a trecut la fapte, încurajat de postările domnilor Cioloş şi Bulai”

George Simion îi acuză pe preşedintele USR şi pe parlamentarul Daniel Bulai că sunt cei care şi-au instigat urmăritorii să îi atace pe membrii AUR, lucru care a dus la atacul cu cerneală asupra sa de la Iaşi.

„Domnul Ciolos nu mai are ce sa faca si se ia de AUR. Ca suntem extremisti, ca trebuie sa fim scosi in afara legii, ca de ce ne luam de UM-urile din presa…

Pentru ca atunci cand ai o stire nu spui partidul extremist, ci spui stirea si lasi romanii sa decida. Ei se dau deontologi, sa se dea, dar daca ii lasam asa, lumea o sa creada. Propaganda nazista folosita si de unii din aproperea domnului Ciolos spune ca o minciuna spusa de 100 de ori devine adevar. Nu noi aruncam cu cerneala in adversari.

Am descoperit pe pagina mea injurii si remarci rasiste din partea domnului care a aruncat cu cerneala. Spunea vara trecuta ca sunt rom si ma injura de mama. Ma injura multi, dar vad ca unul a trecut la fapte, incurajat de postarile domnilor Bulai si Ciolos.

Eu am intors si celalalt obraz, dar asta nu insemna ca nu am cautat cine l-a fanatizat in felul in care era fanatizat. Am vazut ca spunea domnul Ciolos ca facem circ. E dublu standard.

Citeşte şi: Dan Barna: „PNL a ajuns un satelit al PSD. Sunt mulţi liberali care nu sunt deloc fericiţi să spună saru mâna la PSD şi ar vrea să iasă din această căsătorie nefericită”

E o aberatie tot ce scrie domnul Ciolos, care imi da mie lectii despre facturi, avand in vedere ca ei au pledat prin doamna Pruna pentru liberalizare. Nici macar nu se chinuie sa isi justifice minciunile. Eu ma bat in primul rand pentru Basarabia si zice ca eu sunt pro-rus. Nu ne intimideaza pe noi, pot sa scrie cat vor. Acum cauta ONG-uri sa ne faca reclamatii, ne parasc la Bruxelles. Ii anunt ca familia europeana din care facem parte contine si partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am si stabili o intalnire, in luna aprilie, nu am stabilit inca data exacta. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declaratie a fost interpretata gresit.

Maine o sa discutam si cu Viktor Orban, sa vedem care este viitorul politic al partidelor patriotice in Europa. Pentru ca noi nu suntem extremisti si antieuropeni, ci suntem pentru o Europă unită, dar sa se pastreze componenta nationala. De exemplu, programele Green Deal si altele propuse de UE nu sunt fezabile in Romania.

Avem parlamentari si primari PNL care vor sa treaca la AUR. Sa se uite atent cu cine sunt in poze. Si ne-au semnat si pentru suspendarea lui IOhannis. PNL este in cadere libera, nu au fost in stare o luna sa puna un ministru la Digitalzare sau sa ii dea afara pe cei care au semnat pentru suspendare. Sunt gata sa il dea jos si pe Citu, imediat ce gasesc urmatoarea marioneta a lui Iohannis.”, a spus George Simion, în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: Florin Manole intervine în scandalul dintre Florin Cîţu şi ministrul Finanţelor: „Domnul Cîţu a spus acelaşi lucru pe care l-a spus Adrian Câciu de patru ori, ultima dată în februarie 2021”