EXCLUSIV George Tuță, candidatul coaliției pentru primăria sectorului 1, o atacă dur pe Clotilde: ”Spune că nu îți ajung trei ani să asfaltezi o stradă. Dacă te apuci, în trei ani o faci singur”

Candidatul coaliției PSD-PNL la alegerile pentru primăria sectorului 1, George Tuță, a demolat-o pe Clotilde Armand, duminică seară, în direct la România TV.

14 apr. 2024, 21:03
EXCLUSIV George Tuță, candidatul coaliției pentru primăria sectorului 1, o atacă dur pe Clotilde: ”Spune că nu îți ajung trei ani să asfaltezi o stradă. Dacă te apuci, în trei ani o faci singur”

George Tuță, întrebat despre scurgerea de date apărută la Ministerul Finanțelor, a făcut o paralelă cu contracandidata sa de la alegerile locale pentru sectorul 1, Clotilde Armand, dezvăluind o informație mai puțin cunoscută, dar foarte gravă.

”Doamna primar a sectorului 1, doamna primar Armand a fost amendata cu 100.000 de lei pentru ca nu a gestionat bine datele cetatenilor. Eu pot sa va asigur ca la sectorul 1 avem echipele PNL si PSD care vor fi atenti si de aceea cred ca va fi important ca cetatenii sectorului sa mearga la vot, tocmai ca sa nu se mai repete imaginile vazute la alegerile anterioare.

Oamenii nostri vor fi extrem de vigilenti.”, a declarat Tuță.

Citește și: Piedone, atac cu talpa la Nicușor Dan: ”Sfidează toți bucureștenii care muncesc pe brânci”

În legătură cu ”promenada verde”, despre care Clotilde Armand a spus la începutul mandatului că este ”proiectul ei de suflet”, iar acum este invadată de gunoi, șerpi și șobolani, George Tuță a făcut bucureștenilor din sectorul 1 o singură promisiune.

”Intre timp cred ca a ramas fara suflet, pentru ca ce vad oamenii din sectorul 1 nu-ti provoaca decat furie. Sunt sobolani, serpi, mizerii, gunoaie. Acum e o paragina peste tot si doamna Armand spune ca trei ani e putin ca sa asfaltezi un drum. Daca te apuci singur si tot il asfaltezi. Dar asa e cand nu stii nimic despre administratie. Eu priomit un singur lucru, ca voi face curatenie, dar pentru asta voi face ordine in primarie.”, a spus candidatul la primăria sectorului 1.

Citește și: Ce fiasco! Cum a încercat Mircea Geoană să-i păcălească pe români cu un sondaj făcut de o companie dubioasă din Brazilia în care se dădea pe el câştigător la prezidenţiale! Metoda penibilă de manipulare a opinie publice