EXCLUSIV Gigi Becali a făcut spectacol în sala de judecată, la procesul legat de referendum: „România e o ţara pe care eu o iubesc, dar statul este unul criminal”

La Referendumul pentru familie care a avut loc în 2018, Becali a trecut cu vederea prevederile legale care îl împiedicau să voteze. Gigi Becali a fost condamnat, definitiv, de două ori, iar în anul 2013 a primit pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a alege și de a fi ales.

28 feb. 2023, 09:34
EXCLUSIV Gigi Becali a făcut spectacol în sala de judecată, la procesul legat de referendum: „România e o ţara pe care eu o iubesc, dar statul este unul criminal”

George Becali, un nou termen în dosarul „Fraudă la vot”. Milionarul acuza neomarxistii ca i-au fabricat dosarul pentru ca a promovat căsatoria dintre un bărbat şi o femeie.

„Băi, tată, eu nu am angajat nici avocat, am zis ca este o glumă, eu nici nu l-am cunoscut pe procuror, venea ofițerul si zicea „Nea Gigi, bem o cafea, el scria eu nu stiam ce a scris„. Ce e aia că a votat, nu poate sa îţi ia nimeni dreptul, e chestie de mii de ani, eu am participat cu zeci de mii de euro la tragerea de semnal, pai ai dat bani pentriz familia tradiţională şi tu nu vii, ca să vina lumea?, si vezi doamne, nici nu a trecut referendum, le-am luat în râs. Mi-a fost însă frică, dacă mă instigă la ceva? Cine a făcut dosarul? Hahaha, cine a pus? Unii care mă urăsc, cine a pus la cale, despre ce a fost vorba de  bărbat cu femeie sau bărbat cu bărbat, aia cu bărbat cu bărbat, pai nu ne lasi pe noi….Pai iti dai seama ca de la ei, de la neomarxişti a pornit. România e o tara eu o iubesc dar statul este unul criminal, pai dacă eu am dreptul la 30 de zile libere într-un an si nu îmi dai. o sa uit eu?. Puscaria este reeducare, si ce sa faci? Sa ma reeduci la pușcărie că am zis vreau sa nu se căsătorească bărbat cu bărbat, ce reeducare e asta?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a fost trimis din nou în judecată. Potrivit portalului just.ro, este vorba de un dosar din 2018 când Becali a votat la Referendumul pentru familie, deși nu avea acest drept, după condamnările primite în 2013. Dosarul a fost deschis la Judecătoria Buftea, iar omul de afaceri a fost trimis în judecată marți, 3 ianuarie, pentru „fraudă la vot (art.387 NCP) alin.1 lit. a cu aplicare art. 41 alin.1 C pen”, se arată pe site-ul judecătoriei.

Gigi Becali scoate bani grei din buzunare pentru noul stil vestimentar adoptat. Treningul și căciula inscripționate cu o cruce costă mii de euro. Designerul este Alexandru Ciucu
La Referendumul pentru familie care a avut loc în 2018, Becali a trecut cu vederea prevederile legale care îl împiedicau să voteze.

În ziua în care s-a prezentat la vot, Becali a făcut un adevărat spectacol. „Şi ce dacă n-am voie? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou”, a scris la vremea respectivă Digi Sport.

Gigi Becali a fost condamnat, definitiv, de două ori, iar în anul 2013 a primit pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a alege și de a fi ales ”pe o durata de 5 ani după executarea pedepsei principale”.

Gigi Becali, mesaj tranșant pentru Mihai Stoica, după ce a anunțat că se gândește să plece de la FCSB: „O să moară odată cu FCSB! O să stea lângă mine toată viața!”
Pe data de 6 octombrie 2018, la Referendumul pentru familie, patronul FCSB a ignorat această pedeapsă complementară și s-a prezentat la secția de votare nr. 84 din Voluntari.