Gigi Becali, mesaj tranșant pentru Mihai Stoica, după ce a anunțat că se gândește să plece de la FCSB: „O să moară odată cu FCSB! O să stea lângă mine toată viața!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce Mihai Stoica, managerul general al clubului, a lăsat de înțeles că se pregătește de retragere.

22 feb. 2023, 19:23
Gigi Becali, mesaj tranșant pentru Mihai Stoica, după ce a anunțat că se gândește să plece de la FCSB: „O să moară odată cu FCSB! O să stea lângă mine toată viața!”

Gigi Becali respinge cu orice preț ca Mihai Stoica să plece de la FCSB, fiind de părere că oficialul trebuiue să continue la club. Latifundiarul consideră că MM nu trebuia să îi răspundă lui Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova, cu care are un conflict deschis.

Citește și: Cumpăna teribilă din viața lui Mihai Stoica: Teodora, fiica lui, a fost diagnosticată cu o boală groaznică „în stadiu avansat”

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Stoica

„Mihai Stoica o să moară odată cu FCSB! El o să stea lângă mine toată viața. Zice și el că se retrage, după ce a zis Rotaru.I-am zis: ‘Vezi-ți de treabă! Lasă patronii să vorbească’. Nu e frumos că i-a dat replica lui Rotaru, l-am sfătuit să nu mai comenteze, chiar dacă el a vrut să-i răspundă”, 

a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Citește și: Planul uriaş al lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB îşi extinde afacerile: lovitură de milioane de euro!

M Stoica, managerul general al FCSB, spune că se gândește să se retragă din fotbal.

„În 1992 am început această meserie. Am obosit și e clar că mulți ani nu mai stau în calitate de conducător de club. Am alte priorități. Cariera pe care vreau s-o urmez acum e în televiziune”, a declarat M Stoica la OrangeSport.