Gigi Becali scoate bani grei din buzunare pentru noul stil vestimentar adoptat. Treningul și căciula inscripționate cu o cruce costă mii de euro. Designerul este Alexandru Ciucu

Gigi Becali este mereu foarte atent la imaginea sa și la stilul vestimentar. Patronul de la FCSB nu se îmbracă cu orice și cu siguranță nu poartă ținute pe care le vede la oricine.

23 feb. 2023, 13:46
Gigi Becali scoate bani grei din buzunare pentru noul stil vestimentar adoptat. Treningul și căciula inscripționate cu o cruce costă mii de euro. Designerul este Alexandru Ciucu

Gigi Becali preferă să aibă un stil vestimentar cât mai diferit și care să-l reprezinte. Tocmai de aceea a apelat și la un designer celebru, nimeni altul decât Alexandru Ciucu, tatăl copiilor Alinei Sorescu.

Gigi Becali a adoptat un nou look vestimentar cu ajutorul creațiilor lui Alexandru Ciucu. Latifundarul din Pipera poartă haine complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă. Cu această vestimentație nouă s-a afișat în ultima vreme la majoritatea aparițiilor publice.

Citește și Gigi Becali, mesaj tranșant pentru Mihai Stoica, după ce a anunțat că se gândește să plece de la FCSB: „O să moară odată cu FCSB! O să stea lângă mine toată viața!”

Materialele sunt achiziționate de Gigi Becali, dar ulterior ele sunt croite de Alexandru Ciucu.

Dacă în anii trecuți se afișa peste tot la costum, de această dată Gigi Becali a abordat alt stil vestimentar, haine de culoare neagră pe care le accesorizează cu tot felul de elemente.

Citește și Planul uriaş al lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB îşi extinde afacerile: lovitură de milioane de euro!

Recent a apărut cu o vestă-hanorac, pe care o are peste helancă, și pe care sunt brodate două cruci, la fel ca pe căciulă. Ambele semne sunt de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”. Ele înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.