EXCLUSIV. Gigi Becali anunţă Apocalipsa: „E mai periculos ca animalul sălbatic omul”

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre planurile sale de viitor și afirmă că nu mai este interesat să facă avere din afacerile pe care le are. mai mult, el anunţă că vine sfârşitul lumii.

28 dec. 2021, 14:25
EXCLUSIV. Gigi Becali anunţă Apocalipsa: „E mai periculos ca animalul sălbatic omul”

Gigi Becali anunţă că vine apocalipsa, aşa că nu mai este intersat de averile lumeşti. Într-un interviu acordat în exclusivitate postului România TV, Gigi Becali a vorbit cu sinceritate despre coronavirus, Biserică, averi şi Dumnezeu.

„Sfârșitul va veni. Nu e încă. Zice că atunci când va veni Christos tatăl cel ceresc, când veți vedea mlădița de smochin înverzită. Se referă la semne. Semnele nu sunt de sfârșit. Și dacă avansează știința cum a avansat acuma, că acuma face totul prin imaginațiune, virtual, dacă avansează așa poate peste 30-40 de ani. Ți-am zis că tu o să vezi, toate o să fie. Vezi, eu nu se știe, dacă mai prind, nu? … Dar așa cred eu că va fi: 30-40 de ani … : Așa văd eu doamne iartă-mă că sunt prea mic să fac prorocii”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

„Așa văd. N-ai văzut că americanii, care sunt cei mai puternici, bogați și savanți, de ce nu opresc ei uraganul care au murit mii de oameni, păi dacă sunt cei mai deștepți de ce au murit la ei un milion? Un milion de oameni au murit la ei. Păi savanți măi … Băăă, fără Christos nimic, nu poți să faci nimic nimic. Că el e creatorul, Dumnezeu. Toate prin el se fac. Toate se fac numai prin el.

EXCLUSIV Gigi Becali: „Am îmbătrânit, nu mai pot să prind oaia, mi-e frică că-mi zdruncină oasele”

„Păi cum să nască bărbatul? Că și mama, săraca mă întreba, mă cum să facă un bărbat să nască. Și atunci, Dumnezeu cum să mai reziste? Că așa era și atunci, înainte de Noe …. începuse lumea cu păcatele și mizeriile, așa a fost și Sodoma și Gomora – Și care i-a pierdut Dumnezeu cu foc și pucioasă. Băăă, păi vezi, cât să reziste Dumnezeu? Dragostea nu mai este, vezi pe bogat de sărac nu-l interesează, că ăla vezi cum e omul. Și animalele sălbatice, ele când se satură nu mai atacă. Leul mănâncă două-trei căprioare se satură. Mai atacă? Nu mai, că s-a săturat. Omul e mai periculos ca animalul sălbatic. Nu se satură niciodată de avere. Încontinuu și mai mult, și mai mult fură de la sărac. E mai periculos ca animalul sălbatic omul”, a mai spus Gigi Becali.

EXCLUSIV Gigi Becali face previziuni de Crăciun despre războaiele de la granițele României: „Vor fi, dar să nu ne temem. Nu Putin comandă, ci ăia care au miliardele”

Gigi Becali nu mai deţine în acte Palatul din Aleea Alexandru

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți ‘Bă, ăsta e nebun!’. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac.

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pe Palatul deţinut de urmaşii industriaşului Max Auschnitt

Construit în 1915 pentru avocatul Iancu Manu, Palatul pe care acum îl deţine Gigi Becali este o copie a Palatului Biron din Paris, devenit între timp hotel şi care găzduieşte Muzeul Rodin. Palatul Biron a fost construit între 1727 şi 1732.

În 1948, clădirea a fost naţionalizată şi a devenit locuinţa prim-ministrului Petru Groza până în 1958, când moare.

După Revoluţie, moştenitorii industriaşului Max Auschnitt, ultimul proprietar de drept al Palatului, reintră în posesia sa şi îl vând, în anul 2006, cu 7 milioane de euro lui Gigi Becali.