EXCLUSIV Gigi Becali are numai cuvinte de laudă la adresa premierului Ciucă: „Ţara o să meargă cu Ciucă premier, are credinţă, se spovedeşte. Nu ca ăla în blugi şi geacă, cu drogangeala în America”

Premierul Nicolae Ciucă are o bilă albă la Gigi Becali pentru că este un credincios practicant, se spovedeşte, se împărtăşeşte. Din acest motiv, afaceristul din Pipera are convingerea că Dumnezeu îl va ajuta să conducă ţara corect.

29 apr. 2022, 08:12
EXCLUSIV Gigi Becali are numai cuvinte de laudă la adresa premierului Ciucă: „Ţara o să meargă cu Ciucă premier, are credinţă, se spovedeşte. Nu ca ăla în blugi şi geacă, cu drogangeala în America”

Gigi Becali a vorbit la România TV, într-o ediţie de colecţie, despre clasa politică din România. A dezvăluit că îl apreciază pe Nicolae Ciucă pentru că e creştin practicant, nu ca cei care doar spun că sunt creştini. O place şi pe Clotile Armand pentru că s-a luptat cu „gunoierii care luau bani la mişto”. Nu este, însă, de acord că un musulman face legea în România şi condamnă achiziţia necugetată de vaccinuri făcută de echipa USR-ului.

Președintele României, acum, nu prea se știe cine o să fie. Să vedem ce jocuri politice se vor face. O să dea președinte unul din partidele astea, PNL sau PSD. O să vedeți cum o să meargă țara acum cu Ciucă prim-ministru. De ce? Pentru că e rugător, e creștin, are credință. Se spovedește, se împărtășește, are duhovnic, deci e creștin.

Primul creștin-ortodox pe care-l avem noi premier este el, că ălălaltul: că sunt și eu ortodox. Nu ești, mă, ortodox dacă nu practici, nu te duci, nu te împărtășești, nu ești în Hristos, nu ai cum să fii ortodox. Ești vrăjeală. Ciucă dacă ar fi președinte, am avea primul președinte ortodox. Eu, de exemplu, militez pentru el, că ştiu despre el. M-am interesat.

Citeste si EXCLUSIV Gigi Becali: „Elena Udrea plăteşte din cauza lui Băsescu. Eu îi dădeam femeii să facă o treime din cât face un bărbat puşcărie. Da’ dacă femeile vor să fie egale cu bărbaţii?”

Şi Ciolacu îmi place, cuminte om, dar o rugăciune face cât șapte guverne. Dacă Ciucă se roagă face cât șapte de-ale ăluia în blugi și geacă – Cîțu. Îți dai seama ce nebunie: blugi, geacă, drogangeală în America, vii și te fac prim-ministru. Dosar, băutură, arestare, drogangeală, pușcărie. Hai, vino-ncoa, în România, că suntem proști, te punem prim-ministru. 

De Clotilde Armand mi-a plăcut când s-a luptat cu ăia de la gunoaie care aveau contracte şi luau ei cu zecile de milioane, bagabonții, și stăteau bagabonții acasă. Cu voturile furate nu mă pricep. Eu știu că a avut puterea, nu-mi plăcea de ea, dar faptul că s-a luptat cu gunoierii care luau bani la mișto degeaba, milioane la mișto. Mi-a plăcut de ea. Cu un gest m-a câștigat.

Lui Arafat să-i dăm un pașaport să-l trimitem în Iordania la el acolo să-și vadă de treaba lui, nu ministru la noi în țară. Bă, dacă ești tu țară creștin-ortodoxă, pune creștin-ortodox la conducerea ta. Cum să dai un miliard aproape de euro într-o țară săracă, mor oameni de foame şi tu iei vaccinuri de 60 de milioane. Păi dacă noi suntem 15 milioane, și vezi că nu vor să se vaccineze, ia, bă, 15 milioane că oricum iei dublu că jumate se vaccinează. Bă, iei 60 de milioane și pe urmă mai iei 40 de milioane că nu are unde să le bage. Dai un miliard de euro.

Citeste si EXCLUSIV Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos: „Unui părinte de 97 de ani îi săpaseră groapa. Când m-a văzut, m-a strigat: ‘Gheorghiţă, Gheorghiţă’. Înviase”

Îți dai seama ce ministru al Sănătăţii și ce prim-ministru am avut noi și ce vice prim-minsitru am avut? Doi satanişti ăia de Sănătate și cu ăla vice prim-ministru Barna, care a semnat, și ăstălaltul. Tu semnezi un miliard să iei din banii noștri… miliardul cine-l dă? Suntem păcătoși, nu vrem să facem păcate, dar nici chiar un miliard semnezi tu, mă, ești nebun la cap? Cum semnezi un miliard de euro, dai banii țării, 60 de milioane de vaccinuri. Păi, ia stai, bă, tu acuma să vedem. Să plătească ăia! Un miliard. Fără niciun fel de scuză, fără niciun fel de proiect, fără niciun fel de acțiune”, a conchis Gigi Becali.