EXCLUSIV Gigi Becali: „Elena Udrea plăteşte din cauza lui Băsescu. Eu îi dădeam femeii să facă o treime din cât face un bărbat puşcărie. Da’ dacă femeile vor să fie egale cu bărbaţii?”

Gigi Becali este de părere că Elena Udrea face puşcărie din pricina lui Băsescu. Latifundiarul din Pipera spune că i se pare ingrată situaţia în care se află Elena Udrea, cu atât mai mult cu cât are un copil care va creşte fără mamă.
Oana Anghel
25 apr. 2022, 13:36
EXCLUSIV Gigi Becali:

Într-un interviu de colecţie realizat în Duminica Paştelui, Gigi Becali a dezvăluit, la România TV, părerea lui despre condamnarea Elenei Udrea. Consideră că nu a făcut nimic de capul ei, ci că a fost împinsă de la spate de Băsescu. Afaceristul crede, totodată, că femeile n-ar trebui să ispăşească pedepse egale cu bărbaţii. Cât despre Băsescu, latifundiarul din Pipera spune că nu-i mai poartă pică, deşi în mandatul lui a făcut închisoare şi a ratat cele mai frumoase momente din familie.

Becali nu-i mai poartă pică lui Băsescu pentru că nu l-a graţiat

Reamintim că Becali a fost condamnat, în 2013, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, care avea ca obiect un schimb de terenuri cu MApN. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Afaceristul este supărat pe Băsescu pentru că nu i-a aprobat graţierea.

Dacă-l văd pe Băsescu, îl iau în brațe și-l îmbrățișez, nu am dușmănie și nu-i țin pică, numai că am așa o dorință de parcă aș vrea să i se întâmple răul şi nu pot să mă controlez. Și am zis la duhovnic. Și mi-a zis duhovnicul care știe: Domnu’ Gigi, ți-a rănit dragostea. Ce frumos mi-a zis: ți-a rănit dragostea. În puşcărie plângeam. Din cauza lui plângeam.

Citeste si Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos: „Unui părinte de 97 de ani îi săpaseră groapa. Când …

A apărut la televizor cum mi-a rănit dragostea? Prima fată 18 ani eu în pușcărie, a doua fată, majorat, eu în pușcărie din cauza lui. Doamne, iartă-mă. Dumnezeu nu te lasă şi a văzut suferința mea și a zis vor plăti. Și acuma plătește. Nu vreau, dar plătește.

S-a dus mama la pușcărie şi a batjocorit-o pe mama. A chemat-o pe mama… consilierii lui a zis să facă cerere. A făcut mama cerere, i-au zis să mai vină încă odată că nu a a văzut-o pe cameră, adică miștocăreală.

Mi-aduc aminte și eu din pușcărie când plângeam. Nu că plângeam de suferință, plângeam de dragoste, dragostea îmi dădea lacrimi. Suferința era dragostea rănită. Că fetele mele la 18 ani amândouă eu n-am fost lângă ele”, îşi aminteşte, cu tristeţe, Becali.

Gigi Becali crede că Elena Udrea plăteşte pentru Băsescu: „A fost încurajată de el”

Referitor la condamnarea Elenei Udrea, Becali crede că este nedreaptă. Fostul ministru al Turismului a primit 6 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute. Becali este de părere că Udrea a fost încurajată de Băsescu să comitp infracţiunile pentru care a primit condamnare.

Elena Udrea plătește din cauza lui. Șase ani. Să-i dai șase ani la o femeie să facă pușcărie șase ani. Şi mie, și familiei mele ne pare rău de ea. Și nevastă-mea zice: Băi, Gigi, femeie cu copil, șase ani de pușcărie să faci. Nu face o femeie asta. Făcea Elena Udrea dacă n-avea de la el încurajare? Nu făcea. Femeia e fire slabă, nu face așa ceva dacă nu o încurajează un bărbat.

Dacă de exemplu are noroc să rămână în Bulgaria, beneficiază de două grațieri. Se dă grațiere în Bulgaria (țara de deținere) – beneficiezi, se dă în România – beneficiezi că ești româncă, aici a fost condamnată. Sau să scadă cum s-a scăzut în Italia trei ani sau cum i-a scăzut lui Săvulescu din cinci ani a rămas cu doi. Că aia e la Săvulescu, a beneficiat. A scăzut trei ani, s-a dat grațiere, s-a scăzut în Italia. Mai rămâi cu doi. Doi poți să-i faci și cu suspendare.

Și la Udrea la fel. Din șase ani îi dă trei-patru de grațiere, rămâne cu trei. A făcut vreo opt luni cât a făcut… dacă are noroc. Mi-e milă de ea, mai ales că are și copil. Cum să crească copilul ăla fără mamă acuma ani de zile… voi vreți să fiți egale cu bărbații. Păi eu nu o făceam egală. Eu dădeam femeia să facă o treime din pușcărie. Nouă pentru bărbat, pentru femei trei, dar voi vreți să fiți egale cu noi și atunci vă dau pedepse la fel ca nouă.

Citeste si Elena Udrea vorbeşte zilnic la telefon cu fiica sa şi cu logodnicul din arestul din Bulgaria

Dar eu normal la femei nu dădeam pușcărie ca la bărbat. Păi femeia e femeie, fire slabă cum să facă ea pușcărie șase ani? Pe mine m-a ajutat Dumnezeu, am făcut din trei ani jumate – un an și zece luni și încă mai am amintiri urâte, dar să faci șase ani? Rămâi cu sechele, și trupește, și mental. Mai ales la noi în România că la noi sunt animale.

Normal, pe legea europeană, trebuie să dea după o lună de zile de pușcărie o zi în libertate, după trei luni de zile încă două zile, adică 30 de zile, sau de exemplu 15 zile la regim închis. Ce înseamnă: O zi pe lună nu? Dă-mi o zi pe lună că-s ale mele. Și te duci și stai cu nevasta ta. Așa nu mai stai cu nevasta. Trei ani nu vii acasă, ești ca un animal, când vii acasă ce să-ți mai trebuiască femeie, că tu ești deja animal„, a explicat Gigi Becali în emisiunea moderată de Cristina Şincai la România TV.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!