EXCLUSIV | Gigi Becali aruncă bomba: „Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu! A zis aşa de emoţie pentru că l-au întrebat 20 de jurnalişti”

Gigi Becali, cunoscut pentru părerile sale împotriva vaccinării anti-COVID, a făcut declaraţii halucinante, marţi seara, la România TV. Latifundiarul din Pipera susţine că Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat şi crede că inclusiv preoţii care au făcut serul împotriva COVID-19 s-au "lepădat" de la credinţă. Ca şi cum n-ar fi de ajuns, afaceristul a prezentat şi remediul: "te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp!"

18 ian. 2022, 23:36
EXCLUSIV | Gigi Becali aruncă bomba: „Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu! A zis aşa de emoţie pentru că l-au întrebat 20 de jurnalişti”

Gigi Becali a comentat, în direct la România TV, inclusiv scandalul declanşat de tenismenul Novak Djokovic care a fost expulzat din Australia şi nu a putut participa la turneul Australian Open.

„Mă simt frate cu Djokovic prin ortodoxie şi prin sfânta împărtăşanie. Suntem la picioarele lui Hristos prin împărtăşanie. El a făcut o mare tâmpenie. Dacă nu mă primeşti acasă, eu nu vin la tine acasă. Din moment ce oamenii au făcut un turneu în Australia, în casa lor, şi au pus nişte reguli. Băi, n-ai vaccin, nu intri în casă!

Cum eu am dreptul să pun o substanţă în mine sau să nu o pun, aşa are dreptul şi Australia să zică: în ţara mea nu intri!”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Citeşte şi: Giovanni Becali îl desfiinţează pe Djokovic: „Disperarea lui m-a lăsat cu un gust amar. A stat ca un ţigan să se certe cu ei”

Gigi Becali se izolează în Pipera dacă vaccinarea ar deveni obligatorie. „Mor de foame, dar tot nu fac vaccinul!

„Am mers până acolo încât am zis că eu şi copiii mei. Dacă statul face un abuz de medicină şi spune dictatură medicală, am zis ne baricadăm în curtea noastră, stăm în casa noastră, nu mai luăm contact cu ei. Să fie sănătoşi, ei toţi vaccinaţii, să stea ei între ei. Dar tot nu mă vaccinez!

Da, la mine curte. Mor de foame. Dacă are cineva să-mi dea de mâncare, dacă nu mor de foame, dar tot nu fac vaccinul”, a spus patronul FCSB.

Gigi Becali, declaraţii halucinante la România TV: „Iohannis, Orban şi Cîţu s-au vaccinat? La vrăjeală!”

Mai mult, Gigi Becali a dat de înţeles că preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi Florin Cîţu s-ar fi vaccinat „la vrăjeală”.

„Nu cred nici ei în vaccin. Ce crezi? Iohannis, Orban şi Cîţu s-au vacccinat? La vrăjeală!

Gheorghiţă s-a vaccinat? Mama lui Gheorghiţă era în spital şi a întrebat-o o băbută: maică, tu nu te vaccinezi? Nu, maică, băiatul tău e Gheorghiţă. Mi-a zis să nu mă vaccinez.

S-au vaccinat ei? Păi nu ştiu ei ce e vaccinul?”, a mai spus Becali.

Gigi Becali, remediu pentru cei care s-au vaccinat anti-COVID: „Te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp!”

„Aţi fost super fraieri (că v-aţi vaccinat, n.red)! Mai există remediu şi pentru vaccin! Marele mir! Te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp!”

Vaccinul înseamnă lepădare. Ca să scapi de lepădare, zici că n-ai ştiu, fă rugăciunile de lepădare, sfântul şi marele mir de la botez şi ai scăpat!”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Chiar dacă Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii „Punctul Culminant”, i-a amintit că sunt înalţi ierarhi din Biserica Ortodoxă Română care s-au vaccinat, Becali şi-a continuat „pledoaria”.

„Da, s-au lepădat! Toţi care s-au vaccina s-au lepădat! Vai de capul lor ce vor păţi!

Pariarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu! A zis aşa de emoţie. L-au întrebat 20 de jurnalişti şi de emoţie a zis că da, da, ne-am vaccinat”, crede Becali.

Citeşte şi: Artist de 37 de ani, găsit mort în casă. Autorităţile au deschis o anchetă pentru deces suspect