EXCLUSIV Gigi Becali, dezlănţuit în direct după scandalul cu Florian Coldea de la Untold Dubai: „Ce sa cauţi, la 53 de ani, în club de noapte? L-a mâniat pe Dumnezeu, o să se uite lumea urât la el”

Vedetele din România au plecat în Dubai la cel mai mare festival de muzică organizat acolo. Untold Dubai a adus pe scenă nume importante din industria muzicală, iar vedetele din showbiz-ul românesc au fost nelipisite, cu tot cu scandalurile de rigoare. Florian Coldea a fost printre protagonişti, iar cazul a fost comentat în direct la România Tv de Gigi Becali.

21 feb. 2024, 22:20
EXCLUSIV Gigi Becali, dezlănţuit în direct după scandalul cu Florian Coldea de la Untold Dubai: „Ce sa cauţi, la 53 de ani, în club de noapte? L-a mâniat pe Dumnezeu, o să se uite lumea urât la el”

Gigi Becali nu a ratat scandalul momentului, cu generalul SRI, în rezervă, Florian Coldea, protagonistului unei întâlniri inopinate cu un pahar de băutură la Untold Dubai, scenă urmată de invective şi intervenţia forţelor de ordine.

Acum intreb si eu. Eu n-am fost nici eu usa de biserica, am umblat si eu pe colo, pe colo. Dar acum are si el o varsta, chiar la 53 de ani, ce sa cauti in club de noapte la Dubai? Te duci cu familia, la plaja, dar ce sa cauti in club de noapte, cu regina de la droguri? Pai ala mai poate sa fie om? Pai daca imi spui mie ca imi dai un milion si imi zici sa ma duc acolo si daca nu ma bati, zic sa-mi dai bataie. Am intrat si eu, dar la 30 de ani, nu la 50. Acolo nu sunt oameni de 50 de ani, decat 2-3 nebuni. Dar dupa toate astea, l-a maniat pe Dumnezeu, acum daca vine in Romania, se uita lumea urat dupa el. Dupa mine, mereu vor copiii sa faca poze cu mine, ma iubeste lumea. Pe el, daca a facut toate mizeriile alea… Basescu nu le-a facut el toate. E vinovat, ca era presedinte. Pai tu cand esti presedinte si vezi ca ii fura masina lui Becali si vin mascatii sa-l ia pe Becali, cu care ai stat la masa, tu nu stapanesti? Ba, ce se intampla, ma, in tara mea?„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la emisiunea Punctil Culminant de la România TV.

Gigi Becali, după dezmăţul de la Untold Dubai: „Unul cu pahar în cap, cu bătaie şi curvăsăreală…”
Festivalul Untold, organizat de ani întregi în Cluj-Napoca, a decis să facă istorie și în Dubai. Au adus în cel mai exclusivit loc din lume artiști de talie mondială, iar distracția a fost în toi până dimineața. Vedetele din România au publicat imagini de senzație de la mii de kilometri distanța de casă, dar magnet pentru presă au fost imaginile cu Florian Coldea.

Generalul a stat la masă în timpul festivalului cu Codrin Maticiuc, zis și „Poponeț”, care a avut o notă de plată incredibilă. Este vorba despre o sumă de 8.400 de euro.

Așadar, Florian Coldea a avut o companie selectă în timpul festivalului Untold Dubai. Printre persoanele cu care generalul a stat la masă se află Codrin Maticiuc, zis și „Poponeț”. Acesta a avut o notă de plată incredibilă, de 8.400 de euro.

Totuși, fostul adjunct al SRI a avut în compania sa alte personaje interesante. Mai precis, generalul a petrecut timp cu Marina Pandarof, poreclită „Regina cocainei”, fondatorul Untold, Bogdan Buta, acuzat de pedofilie, dar și Sergiu Diacomatu, „băiatul deștept” din ANRP, scrie România TV, care citează surse ale publicației Strict Secret.

Sursa menționată amintește de faptul că Diacomatu a fost condamnat în primă instanță la șapte ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție. Totuși, pedeapsa a fost anulată ulterior de ICCJ pentru prescrierea faptelor.

Cei doi ar fi intrat într-un conflict la Untold Dubai, a notat publicația Strict Secret. Fapta a fost ulterior confirmată la România TV chiar de Diacomatu.

 

Înregistrare explozivă! Diacomatu îl face praf pe Coldea: „Un boschetar fugit de-acasă! Ultimul derbedeu, repetent în facultate!”

 

Potrivit anchetei de la vremea respectivă, Florian Coldea a scăpat-o din mâinile procurorilor, mai notează sursa menționată.

Conform România TV, generalul se afla la zona VIP alături de mai mulți milionari. La momentul respectiv, ar fi dat nas în nas cu Sergiu Diacomatu. Între cei doi, ar fi existat un schimb de replici, iar Diacomatu i-ar fi vărsat paharul cu băutură în cap.   Sergiu Diacomatu a oferit mai multe informații despre momentele respective într-o intervenție la România TV.

Acesta spune că generalul era „cu o domnișoară blondă, cu iubita”. Ulterior, a fost un schimb de replici „mai contondent”, iar lui Coldea „i s-a vărsat un pahar în cap”, spune Diacomatu.

Sergiu Diacomatu a mai spus și că „niște băieți de la masa dânsului erau foarte recalcitranți că era dânsul ud și i s-a vărsat paharul pe el”.