EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre război: „Mie nu mi-e frică. Nimeni nu va da nucleara, la palat am buncăr placat cu plumb”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre război. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că nu îi este frică de război şi nici nu crede că Vladimir Putin va declanşa vreun atac nuclear. Însă, nu a vrut să vorbească prea mult despre preşedintele Rusiei, deoarece îi este frică de el.

04 apr. 2022, 22:42
EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre război: „Mie nu mi-e frică. Nimeni nu va da nucleara, la palat am buncăr placat cu plumb”

Gigi Becali, dezvăluiri despre război. Omul de afaceri este de părere că atacul Rusiei împotriva Ucrainei va aduce beneficii pentru România. Şi asta pentru că mulţi ucraineni vin la noi în ţară şi astfel, ne va ajuta economia.

Gigi Becali, dezvăluiri despre război

Latifundiarul din Pipera nu este interesat nici de pastilele cu iod, deoarece crede că nu va fi nevoie ca populaţia să le consume.

Citeşte şi: Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin: „A produs moarte pe Pământ. Telefonul meu este deschis pentru refugiaţi”

Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul, dar cum să doboare Europa, care este apărată de NATO.

Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară, moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei.

Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am buncăr placat cu plumb„, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la România TV.