Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt de nevoiaşi cu o zi înainte de lăsatul secului. Cum arată imaginea sărăciei din România

Cu o zi înainte de lăsatul secului pentru postul Paştelui, palatul lui Gigi Becali a fost luat cu asalt de oamenii nevoiaşi. Cu toţii au aşteptat, sâmbătă, să primească un mic ajutor din partea latifundiarului.

06 mart. 2022, 13:26

Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt de nevoiaşi cu o zi înainte de lăsatul secului. Finanţatorul de la FCSB este cunoscut pentru faptul că ajută pe toată lumea.

Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt de nevoiaşi cu o zi înainte de lăsatul secului

Sute de oameni s-au adunat sâmbătă, 5 martie, în faţa Palatului lui Gigi Becali. Cu toţii au aşteptat ca latifundiarul din Pipera să vină şi să le ofere un mic ajutor financiar.

Citeşte şi Gigi Becali nu renunță la obiceiurile sale! Patronul FCSB, surprins cu o “cărămidă” de bani la purtător

Gigi Becali obişnuieşte să ajute pe toată lumea. De data aceasta, finanţatorul de la FCSB întinde o mână de ajutor şi refugiaţilor din Ucraina, pe care îi găzduieşte la baza sportivă din Berceni.

„Sunt vreo 200 de refugiați la Berceni, sunt și pakistanezi, indieni, studenți care s-au refugiat din calea războiului. Și aseară au venit 5 autocare, probabil vor mai sosi. Ajut cum pot, acolo locuiesc în condiții foarte bune. Nu este lux, dar oricum au tot ce le trebuie. Eu ajut mulți copii din Africa, din Congo, alte țări. Eu nu sunt rasist, sau ce zice lumea, sunt niște prostii.

Nu contează că este negru, alb sau de altă religie, la mine contează cum este omul. Dacă cineva este negru și îi spun negru, ăsta este rasism? Nu e nicio jignire. Nu am nicio problemă, sunt oameni negri de 10 ori mai buni decât albii. Uitați-vă la Ucraina, sunt frați cu rușii și se omoară între ei”, a declarat Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin: „A produs moarte pe Pământ. Telefonul meu este deschis pentru refugiaţi”

Sursă galerie foto: Prosport.ro.