Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin: „A produs moarte pe Pământ. Telefonul meu este deschis pentru refugiaţi”

Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin şi îl compară cu cu Irod cel Mare, regele Iudeei menționat în Biblie că ar fi ordonat uciderea tuturor copiilor cu vârsta de sub 2 ani din Betleem. Latifundiarul din Pipera a transmis că este dispus să ajute refugiații ucraineni. 

25 feb. 2022, 19:31
Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin: „A produs moarte pe Pământ. Telefonul meu este deschis pentru refugiaţi”

Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin, după ce joi, 24 februarie, a pornit războiul împotriva Ucrainei. Afaceristul a mai declarat că telefonul lui este deschis pentru oricine are nevoie de ajutor, făcând referire la refugiaţii ucrainiani.

Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin

Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece. Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om, Irod, a omorât 21.000 de prunci. 

Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat. Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.ro.

Întrebat dacă este dispus să ajute cetățenii ucraineni care fug din calea războiului, Gigi Becali a precizat: „Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”.

Citeşte şi: UE blochează activele şi conturile lui Vladimir Putin şi ale ministrului rus de externe Serghei Lavrov

Vladimir Putin, discurs halucinant

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a cerut vineri militarilor ucraineni „să preia puterea” la Kiev şi să-l înlăture pe preşedintele Volodmir Zelenski şi anturajul său, pe care i-a calificat drept „neonazişti şi drogaţi”, relatează AFP şi Reuters.

Fără niciun argument în sprijin, liderul de la Kremlin insistă să inoculeze lumii întregi că puterea actuală de la Kiev este formată din „nazişti”. Mai mult, el i-a numit şi „drogaţi”.  „Se pare că ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere cu voi, decât cu această bandă de dependenți de droguri și neonaziști, care s-au stabilit la Kiev și au luat ostatic întregul popor ucrainean”, a spus Putin, conform agenției de stat RIA.

Putin a mai declarat că nu şi-a trimis armata să lupte împotriva militarilor ucraineni, ci împotriva unor formaţiuni naţionaliste ca se „comportă ca nişte terorişti” şi îi folosesc pe civili „ca scuturi umane”.

De asemenea, liderul de la Kremlin le-a cerut soldaților ucraineni să nu permită folosirea civililor ca scuturi umane.