EXCLUSIV Gigi Becali răspunde acuzaţiilor lui George Simion: „E prea mic Simion să ştie el stilul lui Gigi Becali. Sunaţi-l pe Claudiu Târziu”

Patronul FCSB a fost acuzat de copreşedintele AUR, George Simion, că ar fi minţit atunci când a declarat, după alegerile parlamentare, că a oferit cu titlu gratuit un sediu formaţiunii politice care a foat o adevărată surpriză, câştigând 10% din voturile românilor.

12 feb. 2021, 18:01
EXCLUSIV Gigi Becali răspunde acuzaţiilor lui George Simion: „E prea mic Simion să ştie el stilul lui Gigi Becali. Sunaţi-l pe Claudiu Târziu”

EXCLUSIV! Gigi Becali a intervenit vineri în direct la România TV, vineri, pentru a clarifica controversa în care a fost aruncat de declaraţiile copreşedintelui AUR, George Simion, care a spus că patronul FCSB a dezinformat atunci când a spus că a dat gratuit un sediu partidului revelaţie de la alegerile parlamentare.

„Stilul meu este adevarul. Domnul Simion este in eroare. Sunati-l pe domnul Claudiu Tarziu, sa va spuna daca nu si acum activeaza, el si nevasta lui, in acel birou. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat lui Claudiu Tarziu.

Stilul lui George Becali este adevarul pur, e prea mic domnul Simion sa stie el stilul lui Gigi Becali. A venit la mine la palat, habar nu aveam cine e Claudiu Tarziu, mi-a propus nu stiu ce functie in AUR si i-am zis ca nu am nevoie. Zicea sa fiu vicepresedinte. Pai cum sa fiu vicepresedinte eu sub Claudiu Tarziu si Simion? Numai presedinte va fi Gigi Becali pana la moarte. I-am dat lui Claudiu Tarziu si sotiei lui birou, ca ea e nu stiu ce pictorita, avea nevoie sa picteze pe acolo, ce fac ei.”, a declarat Gigi Becali, exclusiv pentru România TV.

George Simion îl acuză pe Gigi Becali că a minţit

Copreşedintele AUR, George Simion, a povestit vineri cum a decurs singura discuţie pe care a avut-o cu patronul FCSB, Gigi Becali, care a declarat după alegerile parlamentare din 6 decembrie, când AUR a intrat în Parlament cu 10% din voturi, că a oferit formaţiunii surpriză un sediu gratis pe strada Blănari din capitală.

„Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare.

Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019. Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare”, a povestit George Simion, la GSP Live.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre bugetul propus de Guvernul Cîţu: A venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării. Nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor