EXCLUSIV Horia Moculescu a ieşit din spital. Cum se simte acum: „A lăsat urme, respir greu”

Horia Moculescu a ieșit din spital, după problemele de sănătate pe care le-a avut. Maestrul este acum acasă și vorbește deschis despre ce i s-a întâmplat. Pandemia l-a afectat pe toate planurile. Ba mai mult, Horia Moculescu a fost infectat cu Covid-19.

22 feb. 2022, 17:19
EXCLUSIV Horia Moculescu a ieşit din spital. Cum se simte acum: „A lăsat urme, respir greu”

Horia Moculescu a ieşit din spital. Celebrul compozitor a vorbit în exclusivitate la România TV despre starea lui de sănătate, după ce a fost internat. Maestrul împlineşte luna viitoare venerabila vârstă de 85 de ani şi spune că problemele de sănătate îşi fac prezenţa.

Horia Moculescu a ieşit din spital

Am fost internat la spitalul Militar pentru controale medicale. Luna viitoare fac 85 de ani. La varsta asta trebuie sa ai putina grija de tine. Vine o nota de plata. Am fumat 42 de ani, iti dai seama. A lasat urme. Respir greu.

Am fost la spital. Am primit medicatie. Si ma simt foarte bine. Am fost intubat acum 10 ani cand am facut o operatie de colicist. Atunci am fost ultima data intubat in viata mea.

Groaznica pandemia asta. In primul rand ca eu sunt sociabil. Stau cu fiica mea. Eu am avut covid in decembrie 2020, fiica mea anul trecut. Suntem vaccinati amandoi. Aceasta pandemie a fost un dezastru pentru toti artistii. Luandu-ne dupa alte state mai curajoase, sper sa renuntam total la interdictii ca sa ne reintoarcem la o viata normala. Nu numai material. Ci si spiritual„, ne-a declarat Horia Moculescu.

Citeşte şi: Mariana Moculescu își caută perechea! „Pun pe internet poze în care sunt foarte sexy!”

Fosta soție a artistului, Mariana Moculescu, a dezvăluit că maestrul ar fi suferit de o boală gravă. Din cauza problemelor pe care le are cu plămânii, maestrul este și o țintă predilectă a virusului Covid 19, înscriindu-se în grupa de risc.

Așa este, Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, declara Mariana Moculescu recent.