Mariana Moculescu își caută perechea! „Pun pe internet poze în care sunt foarte sexy!”

Marian Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, vrea să se mărite în 2022. Pentru asta, speră să găsească bărbatul potrivit pe aplicațiile de dating online.

13 ian. 2022, 15:47
Mariana Moculescu își caută perechea! „Pun pe internet poze în care sunt foarte sexy!”

Mariana Moculescu își caută perechea! Fosta soţie a lui Horia Moculescu a început anul singură, dar speră să-și găsească jumătatea cât mai repede cu putință. Imediat după Revelion, a luat cu asalt site-urile de matrimoniale, unde s-a înscris în căutarea partenerului potrivit!

Mariana Moculescu își caută perechea! „Pun pe internet poze în care sunt foarte sexy!”

„Unul dintre planurile mele pe anul 2022 este să îmi întâlnesc jumătatea, care să îmi fie și cel mai bun prieten din viață, să-mi înțeleagă toate neajunsurile și, de asemenea, să-mi aprobe calitățile și să ne iubim ca doi nebuni. Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe internet o persoană care să mă tolereze și să mă accepte cu trecutul meu și cu prezentul și viitorul”, a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.

Mariana Moculescu a dezvăluit detalii picante despre cum l-a răsplătit pe bărbatul care a ajutat-o: „I-am oferit o noapte de amor” FOTO

Vedeta şi-a selectat atentă pozele pe care le-a urcat pe aplicații, să fie cât mai atrăgătoare, mai ales că a început să facă sport și să țină un regim alimentar: „M-au abordat destui bărbați pe aplicații. Eu pun poze în care sunt foarte sexy. Nu pun poze naturale, puțin așa retușate, că există posibilitate. Sigur că m-am apucat și de sport, fac aerobic. Am grijă și cu mâncarea. Mă pregătesc intens ca să-mi găsesc jumătatea. La bărbați străini nu m-aș gândi, după ce am trecut cu italianul”.

Mariana Moculescu a renunţat la videochat, după ce un client a dat-o de gol FOTO

Mariana Moculescu a dezvăluit şi ce a impresionat-o la fostul ei soţ: „Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri!”.