EXCLUSIV Horoscop 2024, cu Camelia Pătrășcanu. Zodiile care neglijează planul sentimental și se axează mai mult pe partea financiară

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru anul 2024, în direct la România TV. Care sunt zodiile care au parte de mai mulți bani și noroc la locul de muncă.

28 dec. 2023, 07:27
EXCLUSIV Horoscop 2024, cu Camelia Pătrășcanu. Zodiile care neglijează planul sentimental și se axează mai mult pe partea financiară
Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru anul 2024

Anul 2024 se anunță a fi un an interesant din punct de vedere astral. Nativii se vor concentra mai mult pe partea financiară și sunt cumpătați atunci când vine vorba de iubire și relații. Ce spune astrologul Camelia Pătrășcanu despre anul care vine.

Horoscop 2024, cu Camelia Pătrășcanu

Berbec

Anul 2024 are două faze, iar pentru Berbec este un an bun, o perioadă ună din punct de vedere financiar. Ar fi bine să-și facă rost de bani, sau modalități de a câștiga bani în primele luni ale anului, iar apoi sunt mai preocupați de studii.

Taur

Pentru Tauri, prima parte a anului poate aduce schimbări la nivel de comportament și atitudine față de viață și față de toate interesele lor. Își stabilesc obiective, sunt foarte harnici și eficienți în a doua jumătate a anului și pot câștiga frumos, din mai multe surse.

Gemeni

Gemenii au o primă parte a anului, până prin iunie, destul de dificilă. Sunt de reglat multe lucruri: sănătate, datorii mai vechi, pe care trebuie să le achite ca să poată porni mai departe. Au un avânt, o nouă energie, o motivație în viață, din iunie și așa o țin un an de zile și trebuie să profite de a doua jumătate a anului.

Rac

Pentru Raci avem un prim trimestru al lui 2024 foarte valoros social, multe lucruri bune se pot întâmpla datorită conexiunilor lor, ieșiri în societate și faptul că fac parte din diverse grupuri de oameni cu care se pot ajuta. Din a adoua jumătate a anului, cumva lucrurile stagnează și trebuie să întrețină constructul de până atunci. Cei care sunt în străinătate își doresc mai mult decât alte zodii să se întoarcă, să se reconecteze cu familia.

Citește și: EXCLUSIV Astrologul Camelia Pătrășcanu le-a citit în stele posibililor candidați la prezidențiale. Cine are șanse mari să fie viitorul președinte al României

Leu

Pentru Lei este foarte bună, dar foarte provocatoare prima jumătate de an. Au multe schimbări în carieră, pot începe o activitate pe cont propriu sau idei personale, originale, soluții, proiecte și e bine să meargă pe mâna lor. Și a doua jumătate a anului e bună pentru Lei, una din zodiile care tot anul 2024 poate să facă o figură frumoasă. Cei care nu sunt mulțumiți de servicul lor pot pleca furtunos de acolo, chiar certându-se cu autoritățile până în iunie.

Fecioară

Fecioarele au primele luni ale anului fabuloase din punct de vedere al studiilor sau tot ce ține de acte și se poate rezolva, e nevoie de tenacitate și insistență, mai ales dacă trebuie să bată pe la ghișee, pot obține lucrurile de care au nevoie. Acele acte, examene sau studii pot fi trambulină pentru a doua jumătate a anului, când se pot evidenția. Pot avea o funcție mai înaltă, dar cu un consum destul de mult pentru a-și face datoria acolo, într-un scaun mai înalt.

Balanță

Balanțele sunt mai preocupate de siguranța materială și pot reuși să-și aranjeze lucrurile în legătură cu averea sau cu banii, nu singure, ci în colaborare cu diverse persoane apropiate, din familie sau parteneri de viață. Pentru ele se deschide o perspectivă foarte frumoasă din vară, legată de străinătate, călătorii sau studii. În tot cazul, multe acte și multe proiecte foarte valoroase, au sârg în a duce lucrurile până la capăt.

Scorpion

Scorpionii se bazează pe relații. În prima jumătate a anului, alianțele sunt foarte importante, parteneriatele și partenerii de viață. Sunt preocupați de aceste legături, iar din a doua jumătate a anului, tot felul de calcule financiare, materiale, strategice, legate de siguranță, personală sau a grupului din care fac parte, poate chiar a grupului familial. Alianțele sunt foarte importante.

Săgetător

Pentru Săgetători muncă multă în prima parte a anului, multă hărnicie, dar și o selectivitate mai mare a activităților care rămân și a unora care nu rămân, pentru că vor mai multă eficiență, mai multă relaxare, bani câștigați poate mai ușor sau făcând ceva ce le place. Din a doua jumătate a anului, relațiile personale intră în atenție, iar acolo unde nu sunt bune poate fi o despărțire legală, juridică, cu acte, cu împărțiri, cu partaje.

Capricorn

Pentru Capricorni iubirea este accentuată în prima parte a anului sau o activitate bazată pe pasiune, pe har, pe talent. Și relația cu copiii este, de asemenea, ajutată magistral în prima parte a anului. Unii devin părinți, alții părinți mai buni. Muncă multă din a doua jumătate a anului, cu mult spor, sau o altă activitate colaterală care o completează pe cea principală și din care pot scoate bani destul de frumoși.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodiile care au Sărbători 2023 cu conturile pline

Vărsător

Vărsătorii sunt preocupați de casă și cămin, sub aspectul sănătății, îngrijirii persoanelor sau al renovării casei. Par destul de ocupați și preocupați de ceea ce fac, însă, din vară se înseninează și multe lucruri bune pot apărea în viața lor.

Pești

Pentru Pești, studiile pot aduce bani, de aceea recomandarea astrală este să-și dea examenele, să-și termine studiile pînă în iunie, iar din iunie pot căpăta mai multă stabilitate și siguranță în viața lor, devenind foarte siguri pe lucruile pe care le pot face, pe lucurile care le aduc abundență și, de asemenea, și pe persoanele de siguranță din familie cu care pot merge mai departe, sunt clarificate aceste relații,a dezvălui Camelia Pătrășcanu, la România TV.