EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022. Distracţiile fără măsură, dar şi problemele financiare pot afecta semnificativ relaţiile de cuplu ale mai multor nativi

Planeta Venus schimbă sectoarele de viaţă influenţate. Cum reacţionează fiecare semn zodiacal, aflaţi în rândurile următoare de la astrologul România TV, Adi Bunea.

21 feb. 2022, 13:15
EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022. Distracţiile fără măsură, dar şi problemele financiare pot afecta semnificativ relaţiile de cuplu ale mai multor nativi

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022. Săptămâna aceasta, zona relaţiilor de cuplu poate fi serios afectată în cazul anumitor zodii.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 BERBEC

În contul faptelor tale generoase din trecut, acum beneficiezi de o creştere a veniturilor realizate din activitatea de la locul de muncă, mai ales că un membru al familiei te ajută cumva să câştigi mai mult. Totuşi, nu sunt bine-venite deplasările de plăcere în străinătate, în special dacă eşti însoţit de partenerul de viaţă.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 TAUR

Dacă te ocupi de lucruri care te pasionează şi-ţi fac plăcere, vei dobândi o stare fizică şi psihică bună, plină de energie şi o imunitate care te va ajuta să treci uşor prin situaţii dificile. În schimb, din cauza unor încurcături în familie sau a unor probleme în activitatea profesională poţi înregistra un deficit financiar.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 GEMENI

Karma ta pozitivă îţi aduce câştiguri materiale din care vor avea beneficii toţi membrii familiei tale. În acelaşi timp, poţi avea o oportunitate de progres într-un capitol important din viaţă. În schimb, din cauza pasiunii tale pentru distracţie sau alte plăceri ale vieţii, relaţia de cuplu poate fi afectată semnificativ.

Citeste si Horoscop Pavel Globa. Vin bani pe bandă rulantă, iar dragostea răsare de peste tot. Care sunt zodiile norocoase în zilele următoare

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie RAC

Este posibil o avansare în plan profesional, trebuie doar să valorifici o informaţie importantă care ajunge la tine. Totodată un ajutor material oferit de alte persoane te ajută să progresezi profesional. Totuşi, pentru faptele tale rele din trecut poţi acum trece prin dificultăţi financiare ce afectează căminul familial.

Horoscop săptămânal Adi Bunea 21-27 februarie 2022 LEU

Îţi sunt recunoscute de toată lumea meritele pentru buna relaţie pe care o ai cu partenerul de viaţă şi pentru tot ceea ce aţi realizat împreună în plan material şi nu numai. În schimb, din cauza datoriilor şi a problemelor financiare, nu vei putea pleca într-o deplasare turistică, deşi îţi doreşti foarte mult acest lucru.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 FECIOARĂ

Poţi fructifica unele oportunităţi care ţi se oferă la locul de muncă, iar acest progres în plan profesional îţi oferă portiţe de evoluţie în capitole de viaţă importante pentru împlinirea destinului tău. În schimb, acasă, poţi avea unele dezacorduri cu partenerul de viaţă legate de venituri şi cheltuieli.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie BALANŢĂ

Poţi beneficia de câştiguri materiale provenind din alte surse decât munca ta. Karma ta pozitivă şi faptul că ai reuşit să devii simpatizat îţi facilitează aceste beneficii. În schimb, din cauza unei atitudini egoiste şi a unor circumstanţe nefavorabile de la locul de muncă, poţi primi o veste nefavorabilă.

Horoscop săptămânal 21-27 februarie 2022 SCORPION

Realizările tale profesionale şi stabilitatea familială îţi aduc armonie şi înţelegere în relaţia cu partenerul de viaţă. Totuşi, poţi înregistra unele pierderi materiale din cauza pasiunilor sau a distracţiei, lucruri pentru care lumea nu prea te apreciază. De fapta, cauza reală sunt faptele tale egoiste din vieţile anterioare.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 SĂGETĂTOR

Vei fi sprijinit în acţiunile tale de persoane care te apreciază şi te vei bucura în special de suport material. Dar,în acelaşi timp, alţi oameni vor apela la ajutorul tău financiar iar tu poţi alege între egoism şi sacrificiu. În schimb, supărarea cauzată de problemele de acasă sau de la muncă îţi poate afecta starea de sănătate.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 CAPRICORN

Câştigurile realizate în ultima perioadă favorizează plecarea ta îmtr-o deplasare turistică, dar trebuie neapărat să fii însoţit de partenerul de viaţă. În schimb, dacă vei avea nevoie de ajutor material, nimeni nu te va ajuta nici măcar cu împrumut. Dar, de fapt, plăteşti pentru datorii din vieţile tale anterioare, când nu i-ai ajutat pe cei în nevoie.

Citeste si Horoscopul săptămânii 21 – 27 februarie 2022. Acești nativi primesc niște răspunsuri care le pot schimba viața

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 VĂRSĂTOR

Poţi obţine o sumă de bani şi o vei folosi pentru rezolvarea unei probleme de sănătate a aunui membru al familiei, care fără ajutorul tău nu se poate descurca. În schimb, poţi avea probleme în activitatea de la locul de muncă, rezultatul unui test profesional îţi poate amâna ascensiunea profesională dorită.

Horoscop Adi Bunea 21-27 februarie 2022 PEŞTI

Poţi primi o veste bună legată de plecarea ta într-o deplasare turistică în care vei fi însoţit de partenerul de viaţă. Vei avea conjuncturi favorabile neaşteptate care îţi vor permite această deplasare de plăcere. Totuşi, lumea nu te va aprecia dacă vei avea o atitudine egoistă şi nu-ţi vei achita datoriile restante.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.