EXCLUSIV Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea. Cea mai mare realizare a lunii aprilie pentru fiecare zodie. Veşti neaşteptate te pot mobiliza într-o direcţie pe care nu o aveai în plan

În luna aprilie doar primele zece zile mai sunt afectate de tranzitul planetei Mercur. În schimb, în a doua jumătate a lunii Soarele și Jupiter trec la un parcurs pozitiv.

29 mart. 2022, 08:19
EXCLUSIV Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea. Cea mai mare realizare a lunii aprilie pentru fiecare zodie. Veşti neaşteptate te pot mobiliza într-o direcţie pe care nu o aveai în plan

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea. Ce sectoare de viață sunt influențate în bine sau în rău, aflăm de la astrologul România TV, Adrian Bunea.

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea BERBEC

Poți avea mici beneficii materiale dobândite prin intermediul unor terțe persoane. În acelaşi timp, poți obține aprobări și documente oficiale. Totodată, îți dorești foarte mult să te distrezi sau să pleci într-o excursie. În ultima parte a lunii, toată lumea te va aprecia, iar rezolvarea unei probleme de sănătate reprezintă realizarea lunii.

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea TAUR

Te vei bucura de o relaţie de cuplu plină de armonie. Totodată, câştigurile acumulate pot creşte datorită comunicării şi drumurilor pe care le faci. Îţi concentrezi toate resursele pentru rezolvarea unei probleme a casei sau a familiei. În a doua jumătate a lunii poţi promova un exament important, iar karma ta îţi poate aduce alte lucruri bune.

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea GEMENI

Faptele tale bune din trecut îţi aduc acum oportunităţi favorabile în anumite sectoare de viaţă. Cu mai multe drumuri scurte vei rezolva o problemă de sănătate. O veste esenţială te poate mobiliza într-o direcţie importantă. Mai dobândeşti un câştig provenind de la alte persoane, iar un succes profesional reprezintă realizarea lunii.

Citeste si Horoscop APRILIE 2022. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Ce spun astrele despre planul amoros

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea RAC

Toată lumea participi la evenimente care-ţi fac o deosebită plăcere. Fapte bune sau rele din vieţile tale anterioare provoacă acum reacţiuni de aceeaşi polaritate. Îţi concentrezi energia pentru a-ţi mări câştigurile din muncă. În a doua parte lunii, ai o relaţie de cuplu strălucitoare. În acelaşi timp, toată lumea te simpatizează şi te sprijină.

Horoscop aprilie cu Adi Bunea LEU

Acasă te bucuri de o atmosferă plină de căldură din partea familiei. În plan profesional, comunicarea îţi aduce rezultate bune. Poţi insista să rezolvi o problemă de sănătate. În acelaşi timp, beneficiezi de conjuncturi favorabile în contul unor fapte bune din trecutul tău. Un progres într-un sector important de viaţă este evenimentul lunii.

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea FECIOARĂ

Primeşti o veste bună şi în acelaşi timp te bucuri de sprijin din partea unor persoane care te simpatizează. Restanţe din vieţile anterioare îţi pot activa voinţa într-o direcţie pe care tu o vei alege. În a doua jumătate a lunii poţi pleca într-o excursie sau poţi merge la o petrecere, dar evenimentul lunii este reprezentat de un câştig material important.

Horoscopul lunii aprilie 2022 cu Adi Bunea BALANȚĂ

Câştigurile obţinute prin efortul tău individual pot înregistra o creştere. În acelaşi timp, poţi promova un examen important pentru că mintea îţi merge foarte bine. Totodată, îţi direcţionezi energia pentru un salt în sectorul profesional. Acasă, în familie, eşti în centrul familiei, iar relaţia cu de cuplu merge bine. Cei singuri îşi pot găsi perechea.

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea SCORPION

Poţi trece uşor peste o problemă de sănătate şi după mai multe drumuri scurte obţii câştiguri materiale. Faci eforturi intense pentru a câştiga încrederea unor persoane de care vei avea nevoie. În a doua parte a lunii primeşti o veste importantă, iar evenimentul lunii este reprezentat de un sprijin pe care-l acorzi cuiva aflat în dificultate.

Horoscopul lunii aprilie 2022 cu Adi Bunea SĂGETĂTOR

Beneficiezi de circumstanţe favorabile pentru faptele tale bune din vieţile anterioare. În acelaşi timp, comunici foarte bine cu partenerul de viaţă şi te pregăteşti intens pentru a susţine un examen în viitorul apropiat. În ultima parte a lunii, câştigurile tale personale înregistrează o creştere şi poţi sărbători un eveniment.

Citeste si  Horoscop dragoste aprilie 2022. Bătăile inimii se înteţesc, fiorii primăverii aduc iubiri pătimaşe

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea CAPRICORN

Un mic succes în plan profesional este posibil, iar prin comunicare poţi ajuta o persoană aflată în dificultate. Poţi face eforturi pentru a dobândi o sumă sau un bun de valoare. În a doua jumătate a lunii poţi rezolva uşor o problemă de sănătate, dar cel mai important eveniment al lunii este legat de casă sau de un membru al familiei.

Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea VĂRSĂTOR

Te bucuri de sprijin din partea cunoscuţilor în tot ce vrei să realizezi şi, în acelaşi timp, poţi merge la petreceri sau în excursii. Vei face tot posibilul să ai o bună relaţie de cuplu, iar cei care nu au un partener pot încerca să-şi găsească perechea. Karma ta pozitivă îţi poate aduce evenimente favorabile, iar o veste bună este evenimentul lunii.

Horoscop lunii aprilie realizat de Adi Bunea PEȘTI

Există premise pentru a promova un examen. Comunicarea cu membrii familiei îţi aduce linişte şi pace acasă. Totodată, vei dori să ajuţi, indiferent de preţ, o persoană aflată în dificultate. În a doua parte a lunii, poţi înainta în ierarhia profesională de la locul de muncă, dar un câştig material considerabil reprezintă realizarea lunii.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.