EXCLUSIV Iubita lui Eduard, tânărul mort după ce a fost bătut și încătușat de polițiști, dezvăluiri șocante despre ultimele clipe ale acestuia. Cine sunt călăii bărbatului de 30 de ani: „Își dădea efectiv ultimele suflări și mai făceau și glume”

Iubita lui Eduard Giosu, tânărul mort după ce a fost bătut de polițiști, face declarații cutremurătoare despre ultimele clipe din viața acestuia. Tânăra este îngrozită de ceea ce a văzut și susține că echipajul de poliție ar fi vrut să îl lase pe acesta să moară într-o baltă de sânge.

02 oct. 2023, 22:20
EXCLUSIV Iubita lui Eduard, tânărul mort după ce a fost bătut și încătușat de polițiști, dezvăluiri șocante despre ultimele clipe ale acestuia. Cine sunt călăii bărbatului de 30 de ani: „Își dădea efectiv ultimele suflări și mai făceau și glume”
Eduard Giosu, tânărul mort după ce a fost bătut de polițiști

Iubita lui Eduard a vorbit despre ultimele momente petrecute alături de acesta. După o seară în care au petrecut alături de prieteni, bărbatul ar fi ieșit afară să ia o gură de aer, dar lucrurile au luat o întorsătură groaznică. Când s-a dus să vadă ce se întâmplă cu iubitul ei, tânăra l-a găsit pe acesta inconștient, într-o baltă de sânge, înconjurat de polițiști.

„Nu am consumat nimic, a fost ziua mea. Am stat într-o grădină cu el și am ascultat muzică live toată ziua. Seara când ne-am întors acasă erau și colegii mei de apartament. La ora 01.30 el a zis că se bagă în pat pentru că e târziu și intră la muncă. Am mai stat cu amicii mei și după m-am dus în cameră. La un moment dat, Eduard s-a ridicat, părea așa neliniștit, a zis că are nevoie de aer și că se duce să fumeze o țigară.

Am realizat că a coborât fără chei. Am dat o tură de bloc, el nu mai era și pentru că era trecut de 02.30 mi s-a făcut frică. M-am întors înapoi în casă, dar am stat pe geam”, a declarat iubita lui Eduard.

Citește și: VIDEO Tânăr mort după ce a fost bătut și încătușat de polițiști. Bărbatul era agitat, dezorientat și a încercat să se rănească singur. Imagini șocante de pe camerele de supraveghere

Pentru că nu se mai întorcea, aceasta s-a dus să verifice ce se întâmplă afară, acolo unde a fost întâmpinată de o imagine terifiantă. Ea susține că tânărul nu s-ar fi lovit de unul singur și că cei care i-au adus moartea au fost polițiștii.

„Până să mă uit pe geam apăruse o mașină de poliție, am ieșit și am auzit un ‘Nu da!’. L-am găsit pe Eduard în balta de sânge, pe burtă, abia respirând, nu putea să vorbească. Polițiștii nu vorbeau cu mine deloc. Am întrebat când vine SMURD-ul, nu mi s-a răspuns. Îl lăsau pe băiatul ăsta să moară acolo. Își dădea efectiv ultimele suflări și mai făceau și glume să-l ducem la Obregia sau la Universitar de urgență.

La spital, unul dintre ei mi-a zis că l-a dat pe Eduard cu spray cu piper și ar fi căzut pe el pentru că avea sânge pe bluză. Mi-a zis că era recalcitrant, că se dădea cu capul de pereți. Eu m-am uitat după pete de sânge prin alte părți, nu am văzut nimic. Acolo este singurul loc unde este sânge”, a adăugat aceasta.

Conform unor noi informații din ancheta morții tânărului drogat, camerele agenților erau oprite, iar imaginile de pe camerele din zonă au fost șterse.

Citește și: Crimă șocantă în Zalău! Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani

Doi dintre ei, Țuică Cristiana Teodora și Mihăiță Mitruleasa, despre care potrivit surselor interne ar avea și o relație amoroasă, cu toate că Mitruleasa este căsătorit, au și un istoric în ceea ce privește intervențiile folosind forța. Diferența dintre alte dăți și acum este că în acțiunile anterioare cei doi aveau body cam-uri. Coincidență sau nu, amândoi sunt din Teleorman și au fost angajați din sursă externă la secția 17 Poliție în anul 2019, respectiv 2017. Tot o coincidență, sau nu, amândoi fac parte din Corpul Național al Polițiștilor.

Al treilea polițist, Mareș Cătălin, este, întâmplător, tot din Teleorman și a fost angajat la secția 7 de Poliție în anul 2017. Ulterior, în anul 2021 a fost mutat la secția 17 de poliție.

Al patrulea polițist, Popa Georgiana, cu domiciliul în Pitești, a fost angajată la secția 17 în anul 2017 imediat după ce a terminat școala de agenți de poliție Vasile Lascar. Iar al cincilea polițist, Pereteanu Marius a fost angajat la secția 17 din sursă externă tot în anul 2017 și este tot din județul Teleorman.