EXCLUSIV Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto. Cum se simt cele două artiste

Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto. Cele două artiste au trecut prin adevărate momente de spaimă, după ce s-au ciocnit în trafic. Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a accidentat miercuri seara, iar jumătatea trupei Andre, joi dimineaţă.

22 sept. 2022, 17:01
EXCLUSIV Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto. Cum se simt cele două artiste
Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto

Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto. Nici bine nu s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, că a avut parte de un incident extrem de neplăcut. Cântăreaţa nu s-a asigurat atunci când a vrut să vireze la dreapta şi s-a ciocnit cu un alt autoturism, condus de către un bărbat. Din fericire, niciunul dintre ei nu a suferit răni, iar testările etilotest au ieşit negative.

Potrivit informaţiilor obţinute de sursele România TV, joi, Lidia Buble a avut termen la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care e acuzată că a dat mită la poliţişti şi a făcut acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto

La data de 21.09.2022, ora 21.41, la Biroul Accidente Ușoare s-a prezentat numitul Un barbat, declarand ca la aceeași data, in calitate de conducător al auto, a fost implicat intr-un accident de circulație, in mun. București, str Virgil Madgearu, sector 1.

Ulterior, la data de 22.09.2022, ora 10.41, la sediul Biroului Accidente Usoare, s-a prezentat si celalalt conducător auto implicat, Buble Lidia, care, la data de 21.09.2022, ora 12.15, a condus un autoturism, iar la intersecția str. V. Madgearu- bd. N. Caramfil, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare catre dreapta, intrând in coliziune cu un auto, condus de catre un barbat.

Testare etilotest negativa ambii conducători auto. Accidentul a fost soluționat prin intocmirea unui proces-verbal de sanctionare, numitei Buble Lidia, conform art. 54/1 si 10/1 din Oug 195/2002R precum si art. 3 din Lg 132/2017„, se arată în comunicatul emis de poliţia Capitalei.

Andreea Bălan a fost şi ea implicată într-un accident rutier. Joi dimineaţă, artista a fost accidentată de un alt autoturism, care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. Niciunul dintre ei nu a păţit nimic, doar avarierea autoturismelor.

Citeşte şi: George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Ce reclamă artista şi ce pedeapsă riscă fostul ei soţ

La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un barbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest„, au declarat poliţiştii.