EXCLUSIV Marcel Ciolacu, anunţ surprinzător despre cursa pentru Cotroceni. „De ce trebuie neapărat să candidez?”

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la România TV, că nu este decis să candideze la alegerile prezidențiale în acest an.

28 feb. 2024, 21:39
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, anunţ surprinzător despre cursa pentru Cotroceni. „De ce trebuie neapărat să candidez?”
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, anunţ surprinzător despre cursa pentru Cotroceni. "De ce trebuie neapărat să candidez?"

Marcel Ciolacu nu s-a decis dacă va intra în cursa pentru Cotroceni. „De ce trebuie neaprat să candidez la Cotroceni? Eu, Marcel Ciolacu, nu am luat decizia de a candida. Am altă sarcină, de la partid și de la români. Să treacă primele alegeri, strângem partidul, vedem dacă continuăm. România trebuie să aibă un președinte de construcție, de stânga, mai ales că toate crizele și problemele cu rădăcină social-democrată”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Pentru că moderatorul Victor Ciutacu a insistat, premierul a adăugat că dacă se decide va face anunţul la România TV: „Promit că vin la dumneavoastră să anunț!”.

„Sunt prim-ministru și trebuie să-mi fac treaba. Să treacă primele alegeri, strângem partidul apoi vedem dacă mai continuăm acest parteneriat. PSD este cel mai mare partid din România şi a venit momentul ca România să aibă un președinte de stânga”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Se pricep la toate şi nu vin cu nicio soluţie!”

„În acest moment, în coaliţie am stabilit alegeri comasate europarlamentare şi locale pe 9 iunie, pe 15 septembrie şi 29 septembrie avem alegeri prezidenţiale, turul unu şi turul doi, iar pe 8 decembrie avem alegeri generale pentru Parlamentul României. Aşa am stabilit, umrează ca PNL să le voteze duminică, apoi Guvernul va emite o OUG care va fi trimisa la Parlament să devină lege”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu explică de ce PSD şi PNL au liste comune doar la alegerile europarlamentare. „Vrem să vedem dacă românii vor această alianţă din 2025”