EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Se pricep la toate şi nu vin cu nicio soluţie!”

Marcel Ciolacu, prezent în studioul România TV, a avut o trimitere ironică la adresa adevsrarilor politici, despre care a spus că sunt un fel "Mirel din Turnu Măgurele", personaj imaginar lansat în cea mai controversată melodie a momentului, Macarena, interpretată de Erika Isac.

28 feb. 2024, 21:30
EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Se pricep la toate şi nu vin cu nicio soluţie!”
EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este "Mirel din Turnu Măgurele" în politică. "Se pricep la toate şi nu vin cu nicio soluţie!"

Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Mirel din Turnu Măgurele” este întruchiparea românului care se pricepe la toate, îşi dă cu părerea despre orice, dar, de fapt, nu se prea pricepe la nimic (VIDEO cu piesa Macarena interprettaă de Erika Isac AICI).

Premierul a itbucnit atunci când a venit vorba despre adversarii săi politici, în special de George Simion. „Ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție? Să aibă un dialog coerent cu ce se întâmplă în România? Am reușit să aducem stabilitate economică, soluții, e prima oară când a existat o voce puternică a României în UE. Vocea României e recunoscută acolo și aducem soluții. Eu nu fac nicio diferență între Simion, Cioloș, Barna, Drulă. Unu’ a lăsat un milion la vaccinuri, zero fonduri europene.  Unul demola pe la metrou cu ranga. Stilul e Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate și nu vin cu nicio soluție. E un sistem de victimizare, în care stai, te filmezi, nu ai nicio soluție, îți faci selfie la afișul cu Trump” a spus MArcel Ciolacu la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu vrea o femeie în deschiderea listei pentru alegerile europarlamentare. „Dacă doamnele ar fi încurajate mai mult, economia ar creşte cu 25%”

„În acest moment, în coaliţie am stabilit alegeri comasate europarlamentare şi locale pe 9 iunie, pe 15 septembrie şi 29 septembrie avem alegeri prezidenţiale, turul unu şi turul doi, iar pe 8 decembrie avem alegeri generale pentru Parlamentul României. Aşa am stabilit, umrează ca PNL să le voteze duminică, apoi Guvernul va emite o OUG care va fi trimisa la Parlament să devină lege”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu explică de ce PSD şi PNL au liste comune doar la alegerile europarlamentare. „Vrem să vedem dacă românii vor această alianţă din 2025”